2821
2789
ممکنه بهت فشار بیادیا جفتت سرراهی... باشه

اره پایین شکمم درد داره همش خودمم میترسم . وقتی می ایستم یا پیاده روی میکنم یا کار تو خونه انجام میدم

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون
انشالله که بارداری خانومی بی بی بزن

واي نه خاك عالم تو سرم😂

بابا عقديم بعد يبااارركلا رابطه داشتيم اونم تازه با كاندوم 

تاازه ٤بارم پري شدم بعدشا ولي هنو ميترسم 

انقد اينجا ديدم هي ميگن حامله بودن پريودم ميشدن😶

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره پایین شکمم درد داره همش خودمم میترسم . وقتی می ایستم یا پیاده روی میکنم یا کار تو خونه انجام مید ...

منم اینطوری  بودم. جفتم سرراهی بود. فشار ب خودت نیار استراحت کن تا 3 ماهگی خطره

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
تا کی

حداقل تا 4ماهگی

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
واي نه خاك عالم تو سرم😂 بابا عقديم بعد يبااارركلا رابطه داشتيم اونم تازه با كاندوم  تاازه ٤ب ...

خب قرص جلوگیری بخر و بخور

واي نه خاك عالم تو سرم😂 بابا عقديم بعد يبااارركلا رابطه داشتيم اونم تازه با كاندوم  تاازه ٤ب ...

باشه بیا بزن خخ .حالا عقدی چ اشکال داره ولی باشه انشالله بعد عروسی 

تا کی

حالا بزار صدای قلب کوچولوتو بشنوی بعد رابطتت خیلی باید اروم باشه تا 3ماهه اول بعد اونم باز اروم باشه

من اخرین رابطم باعث پارگی کیسه ابم شدو 15روز زودتر از موعدم زایمان کردم

خب قرص جلوگیری بخر و بخور

اخه زياد رابطه نداريم ..گفتم اينم اوليش بود نميخواستم كلا اخه خيلي استرس ميگيرم بعدش...

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
باشه بیا بزن خخ .حالا عقدی چ اشکال داره ولی باشه انشالله بعد عروسی 

😂😂😂اشكالي ك نداره ولي كلا وقتش ني ميدوني...😂😂😂😂😂😂

حالا بزار صدای قلب کوچولوتو بشنوی بعد رابطتت خیلی باید اروم باشه تا 3ماهه اول بعد اونم باز اروم باشه ...

مرسی پس سه هفته دیگه رفتم سونوی قلب ب دکترم میگم ببینم چی میگه دعا کنید قلبش تشکیل بشه اینقدر میام اینترنت میترسم دستی دستی خودمو بدبخت کنم

وای منم تو عقد همش وسواس داشتم جوری که دیونه شده بودم رفتم دکتر قرص جلوگیری بهم پیشنهاد داد گفت با این استرس داغون میشی

وای منم تو عقد همش وسواس داشتم جوری که دیونه شده بودم رفتم دکتر قرص جلوگیری بهم پیشنهاد داد گفت با ا ...

بخدا انقددد استرس دارم شبا خوابم نميبرد اون ماه اول...گفتم بميرمم ديه رابطه نداريم😂...

بخدا ٤ماهه الكي استرس دارم 

بيبي چكام همه منفي... 

همش فكراي الكي ميكنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️