2821
2789

اگ یکی دو یا3 ساعته ک ادرار نکردی بزن

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره بیشترم هست فکرکنم 5ساعت میشه😨😨

خب بزن🤩 منتظرم

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
بستگی داره موعدت کیه و اخرین بار کی رفتی دستشویی و اخرین بار کی چیزی خوردی خخ

یاخدا 

موعدم یکم بود ولی الان ترسیدم چرا من پریود نشدم 

اخه میترسم باردار باشم ی پسر شیطونو حرف گوش نکن دارم که منو کن فیکون کرده😢😢😢😢

اره بیشترم هست فکرکنم 5ساعت میشه😨😨

منم ساعت هشت شب زدم چهار ساعت قبلش ن چیزی خورده بودم ن دستشویی رفتم دو روز هم ب موعدم مونده بود 

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون
یاخدا  موعدم یکم بود ولی الان ترسیدم چرا من پریود نشدم  اخه میترسم باردار باشم ی پسر شیط ...

اووووه بزن دیگه کاملا معلومه

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون
11روز😢😢😢

بر بزن عکس بده

2824
2823
2791
2779
2792