2789
عنوان

کرونا 🙃😊

200 بازدید | 34 پست

دوتا کلیپ و چندین مقاله خوندم درمورد اینکه موج دوم علتش بی احتیاطی نیس و اتفاقا علتش همون ماسک زدن و اینجور چیزاست و می گفت اینا سیاست ابر قدرت هاست 

حالا نمی دونم این مطالب چقدر درسته

شما هم از این مطالب به چشمتون خورده؟ 

چقدر بهش اعتقاد دارین؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کو بذار مام بخونیم بی اعتماد شیم

👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊

من دیگه به هیچی در مورد این کرونا اعتقاد ندارم 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔

من ک دیگه ب خودمم شک دارم امروز واسه خرید پرتغال رفتم بیرون ۳تا ماسک رو هم‌زدم نمیدونم کرونا دارم یانه ولی بویایی ندارم خدا کنه کسی ازم نگرفته باشه هرچن جای شلوغ نرفتم و سریع هم برگشتم 

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
تو رو خدا اینا دروغا رو رواج ندیدن.حالت عادی مردم رعایت نمیکنن این حرفا با نقشه قبلیه اخه کرونا با ...

من رواج ندادم که گفتم کلیپ و مقاله خوندم اگه امکانش بود اینجا اصلش و می فرستادم بعد می گفتم نظر بدین