2789
عنوان

کرونا 🙃😊

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 34 پست
من ک دیگه ب خودمم شک دارم امروز واسه خرید پرتغال رفتم بیرون ۳تا ماسک رو هم‌زدم نمیدونم کرونا دارم یا ...

میگم ببخشید کلا بویااییتون قطع شده یعنی یا نه بعضی بو هارو ضعیف حس میکنی

وارد تاپیک گروه لاغری بامداد خمارشدم به امید خدا و با اراده ی قوی تا عیدوزنمو 70میرسونم تونستم همیشه و اینبارم میتونم وزن اولیه در در 13دی 83وزن هدف 70❤️❤️😍😍😍💪💪💪💃💃👯‍♀️

اینجا حرف از کرونا واینا باشه صلح ملح حالیشون نمیشه

پاره ایی پارهههههه🤪🤪🤪🤪

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میگم ببخشید کلا بویااییتون قطع شده یعنی یا نه بعضی بو هارو ضعیف حس میکنی

اولش ضعیف بود ولی دو سه روزه هیچی حس نمیکنن حتی بوی عطر تند رو واقعا کلافه کنندس

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
اولش ضعیف بود ولی دو سه روزه هیچی حس نمیکنن حتی بوی عطر تند رو واقعا کلافه کنندس

منم دارم به این روال مبتلا میشم بنظرتون نرم خونه مامانم  سنش بالاس

وارد تاپیک گروه لاغری بامداد خمارشدم به امید خدا و با اراده ی قوی تا عیدوزنمو 70میرسونم تونستم همیشه و اینبارم میتونم وزن اولیه در در 13دی 83وزن هدف 70❤️❤️😍😍😍💪💪💪💃💃👯‍♀️
منم دارم به این روال مبتلا میشم بنظرتون نرم خونه مامانم  سنش بالاس

اره نرو یوقت ناقل نباشی البته معلوم نیس ک کروناس یانه ولی خب احتیاط کن البته من گرفتم پسر و شوهرم مبتلا نشدن چون سرفه نداشتم 

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
اره نرو یوقت ناقل نباشی البته معلوم نیس ک کروناس یانه ولی خب احتیاط کن البته من گرفتم پسر و شوهرم مب ...

من  هیییییچ علایمط

ی ندارم سرحال سرحالم خداروشکر اما یه هفته بویاییم یکم ضعیف شده

توضیح بده بیشتر

ببینین  دو تا کلیپ بود که نکات جالی می گفت

تو یکیش کاملا علمی بحث می کرد که موج دوم اصلا کرونا نیس بلکه چندتا چیز دست به دست هم دادن که مرگ و میرو افزایش دادن

یکی کمبود اکسیژن برای ماسک و فرو بردن کربن دی اکسید اضافه در بدن

یکی استرس ناشی از این بیماری

یکی هم تکنولوژی 5G که کلا سیستم ایمنی بدن و تا حد زیادی پایین میاره

دومین کلیپ هم می گفت کلا کار سیاسیه و حتی اگه واکسن هم اومد مرگ ومیر بیشتر میشه اماتغییر نمی کنه

متن مقالش تو تاپیکام هس نصفه اما 2 تا کلیپارو براتون کجا بفرستم؟ 

لینک بذار

👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊
تو واتساپ و تلگرام برام فرستادن میشه بازم لینک بذارم؟ 

فکر میکنم بشه.خیلیا دیدم لینک میذارن از اینستا.واتساپ رو نمیدونم

👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊