2777
2789

من از بی قدری خار سر دیوار فهمیدم که ناکس  کس نمی‌گردد از این بالا نشینی ها

فقط همین اومد تو ذهنم

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرت مردا تحت تاثیر قرار میگیرن؟ من فکر میکنم فقط در حد چند ثانیه هس بعدش انگار نه انگار اون حرفو ...

اره میگیره.مثلا بعدش هروقت نزدیک شدبگی .تایک ماه بحت حسی ندارم بخاطرحرف وکاری که کردی.مثل مجسمه .....کنه بره

اره میگیره.مثلا بعدش هروقت نزدیک شدبگی .تایک ماه بحت حسی ندارم بخاطرحرف وکاری که کردی.مثل مجسمه .... ...

یعنی یماه بزنه بره تا ماه بعد😶

خانه از پای بست ویرانست عزیزم اگر مشکل بددهنی و کتکش حل نشه صدهزار جمله ام بگی باز انجام میدش 

اگر یبار دوبار دست مخملیت جواب نداد دست اهنیتو نشون بده 

افرین نه اونطوری نمیزنه مثلاپیششی بحث میشه محکم هولت میده اونور.ومهمش فقط کنترل زبونشه که نداره

یعنی یماه بزنه بره تا ماه بعد😶 خانه از پای بست ویرانست عزیزم اگر مشکل بددهنی و کتکش حل نشه صدهزار ...

نمیدونم دست بزن خواسی نداره قط نزدیکش باشی هول میده اونورتر.ولی زبونش خیلی بدمیشه