2777
2789
عنوان

شما جای من بودید ناراحت نمیشدید؟

1171 بازدید | 64 پست

من یک خواهر شوهر مجرد دارم که تو منطقه اونها سن بالا به نظر میاد. زیاد چهره جالبی نداره تو نامزدی شوهرمو راضی کردم یک پولی بده دماغشو عمل کنه. کلا هزینه هاش بیشتر با ما بوده. حالا بعد از مدتها یک شوهر براش پیدا کردیم. دیشب با هم صحبت کردن. اومده میگه آره پسره گفته وام ازدواجتو بذار حسابت یا یک تیکه زمین بخریم بشه سرمایه زندگیمون. الان واقعا ما که خودمون تازه با هزار مکافات خونه دار شدیم هنوزم کامل نشده باید براش جهازم بخریم. خیلی از پر رویش ناراحتم. 

شوهر من اگه پولی داره طلاهای منو که فروخته بخره

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرروش کردین

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

من خودم مامانم شاغله از بابام کلی ارثیه رسیده. ولی جهازمو ببشترشو خودم خریدم. خانم سرویس چوب کامل میخواد مثل من. والا از روزی که اومدم اینجا یک قاشق نخریدم حالا برای خانم جهاز بخرم

پدر شوهر مادرشوهر نداری؟

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

تو هم مثل خودش پر رویی میکردی میگفتی ای وای پس سرمایه کن زمین بخر اره جهاز به چه دردت میخوره شوهرت راست میگه وسایل کهنه میشه میره 

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین

😐😐😐

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
پدر نداره مگه؟؟خواهرشوهرت چه نمک نشناسه نمیگه حهاز باید بخرم

نه فوت شده‌. به فکر ایته که سرمایه جمع کنه پس ما از کجا بیاریم

اگه مادر پدرش درگذشتن یا اینکه واقعا توان مالی ندارن بنظرم ثواب داره گناه داره

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی که حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه به دلشان مانده، لعنت به کرونا 😊

عزیزم همسر شما نسبت به خواهرش مسئول هست اما وظیفه ای نداره در قبال فراهم کردن جهیزیه 

به نظرم به همسرتون بگید با خواهرش صحبت کنه و بگه که خرید جهیزیه براش مقدور نیست !

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))