2777
2789
عنوان

شما جای من بودید ناراحت نمیشدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 64 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ثواب داره خدا بزرگه ناراحت نباشین

پولشم باید باشه. والا شوهرم. اتو و توستر. وسیله چند کاره. کل رختخوابها. میز اتو. اینها براش خریده. حالا واقعا ستمه بخوایم وام بگیریم براش سرویس چوب و لباسشویی و گاز بخریم

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
اگه مادر پدرش درگذشتن یا اینکه واقعا توان مالی ندارن بنظرم ثواب داره گناه داره

وام ازدواجشون هست

به نظرم برادرش وظیفه ای نداره 

ولی اگر در حد توان کمک کن در خرید لوازم ضروری ثواب داره

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))

ثواب داره ولی اون ماله خودشو چال میکنه به اینا میگه بازم بده

مامانم میگه اون قدیما یه گاو داشتیم دست به علوفه های خودش نمیزد سرشو میچرخوند از علوفه های گاو های دیگه میخورد  

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
کاملا درست میگی وام بگیره جهاز بخرید براش  پدرشوهر مادرشوهرت چی والا عروس خوبی هستی پول دادی ...

به خدا کلی هزینه براش کردم گفتم گناه داره دختره یک ذره قیافش درست شه شوهر کنه. بماند که زبونش دراز شده به درک. الان این یکی برام سنگینه

تو هم مثل خودش پر رویی میکردی میگفتی ای وای پس سرمایه کن زمین بخر اره جهاز به چه دردت میخوره شوهرت ر ...

من فقط سکوت کردم. مادره هم میگه خوبه قصداش. خودش بده دیگه

به خدا کلی هزینه براش کردم گفتم گناه داره دختره یک ذره قیافش درست شه شوهر کنه. بماند که زبونش دراز ش ...

برو طلاهاتو بخر تا دست شوهدت خالی باشه 

والا 

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

یاد عمه ناتنی ام افتادم با هم ازدواج کردیم خب اون.کلی ارثیه تو بانک داره اما خب بابام موقع جهاز خریدن اول واسه اون خرید بعد واسه من که دیگه پولی نمونده بود خونه اش هم داد نشستن داخلش

حالا پررو خانوم میگه وظیفه اش بوده  حرصم از اونجا میگیره که بابامم میگه طوری نیست چیزی نگین ناراحت نشه بچه یتیمه 

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

خوب وام ازدواجشو بگیره بخره . قسط ما میدیم ولی اینکه ما برین براش بخریم وام سرمایه کنه ستمه

من فقط اینو تجربه کردم میگم به خانواده شوهر هر چه خوبی کنی آخر سر آدم بده تو هستی مگه تو مادرشی ؟واله بعضی مادرا هم پول داشته باشن هم برا دخترشون زیاد جهاز نمیخرن چ برسه به عروس که بخواد بخره 

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین