2777
2789
عنوان

همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 27 پست
ای خواااهر ما تو دوره ی نامزدی بقول گفتنی رفتیم مکان تنها هم شدیم بجای عشق بازی همینکه رسیدیم تامیتو ...

اخی خدا مشکلتونو حل کنه بعدم از همه ماهارو. کلا مردا عشق یادشون رفته چون نیخان شرمنده نشن بااین بی پدلی😔کاش یادرست بشه یا جنگ بشه راحت شیم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اتفاقا من الان باهمسرم داشتیم حرف میزدیم و بهش گفتم  جدیدا کم محلی میکنی گفت 90درصد مردا وقتی فکرشون درگیر مشکل اقتصادیه ناخوداگاه  یه کم سرد میشیم البته سرد نمیشن فقط فکرشون درگیره حقم دارن گلم.شماسعی کن بهش محبت کنی همچنان 

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
عزیزم اتفاقا من الان باهمسرم داشتیم حرف میزدیم و بهش گفتم  جدیدا کم محلی میکنی گفت 90درصد مردا ...

ببین در اصل سرد نمیشن سردی ماله وقتیه به تو یا رابطه ایراد بگیرن این مشغله س درگیری فکریه امام رضا ریشه ی کسایی ک میتونن کاری کنن بجاش دزدی میکنن رو بخشکونه

قد170وزن هدف۶۸کیلو وزن اولیه۸۴کیلو بعداز دوهفته فعلا۸۲کیلو من میتونم😎😎 قراره هرماه بعداز وزن کشی وزن جدیدم رو ثبت کنم  شمایی ک امضامو میبینی اگر نکته ای داری ب درد لاغری بخوره مرسی میشم برام بگی

آقایان خیالشان راحت شودکه قلب زنی رافتح کردندوشاه زندگیش شدندمعمولااین رفتارهایشان کم ترمی شودوبه اصل زندگی مشترک وپیش بردآن توجه می کنند.درضمن کلاموقع دیدن تی وی به خاطرساختارذهنی ای که دارندوفقط بایدبه یک موضوع توجه کنندبهشان نچسبیدوفقط خوراکی بدهیدنوش جان بکنند. چون جزخوردن توانایی تمرکزبرموضوع دیگری ندارندواحسا عشق برایشان بایددرجایگاه ارزشمندخوداتفاق بیفتد.

آقایان خیالشان راحت شودکه قلب زنی رافتح کردندوشاه زندگیش شدندمعمولااین رفتارهایشان کم ترمی شودوبه اص ...

اینکه موقع تی وی دستشو میگیرم و کنارشم خواسته های قبلی خودشه،ینی من دارم سعی میکنم اونجوری باشم ک دوست داره و خوشش میاد

Khodaya shokret ♥️
اینکه موقع تی وی دستشو میگیرم و کنارشم خواسته های قبلی خودشه،ینی من دارم سعی میکنم اونجوری باشم ک دو ...

ایشان درموقعیت تلاش برای فتح خواسته این گونه داشتند،الان  دیگرنیستونوع خواسته شان متفاوت می شود.طبیعی مرداست،شرح دادم برایتان.

آقایان خیالشان راحت شودکه قلب زنی رافتح کردندوشاه زندگیش شدندمعمولااین رفتارهایشان کم ترمی شودوبه اص ...

ولی بنظر من ،مرد دوس داره همیشه گرمای تن و دستای همسرش رو در وجودش حس کنه،من که میگم همیشه دل گرمی بهش بده و دستاشو بگیر وباهاش صحبت کن،مواردی که اون دوس داره حرف بزن