2777
2789
عزیزم هر چند وقت یه بار باید تمدید کنیم؟

برای لبم هر سه چهار ماه تمدید میکنم

واسه زاویه و گونه هم هر شیش هفت ماه

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد داره خبلی؟؟

نه اصلا بی حسی میزنن

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!
کجا زدی عزیزم

سعادت اباد کلینیک شایان

شمارشو میدی عزیزم

۰۲۱۸۶۰۸۱۲۴۰

عزیزم دکتر خوب برای تزریق ژل خیلی مهمه. من خودمم می ترسیدم بعد تزریق ژل لبام زشت بشن به خاطر همین سر پیدا کردن دکتر خیلی وسواس به خرج دادم. آخرم بعد از کلی تحقیق رفتم موگه کلینیک توی پاسداران  کلی هم راضیماینم شمارشون خواستی تماس بگیر 09904204682

عزیزم دکتر خوب برای تزریق ژل خیلی مهمه. من خودمم می ترسیدم بعد تزریق ژل لبام زشت بشن به خاطر همین سر پیدا کردن دکتر خیلی وسواس به خرج دادم. آخرم بعد از کلی تحقیق رفتم موگه کلینیک توی پاسداران  کلی هم راضیم

اینم شمارشون خواستی تماس بگیر 09904204682

عزیزم من کلینیک سپید پلاس رفتم ژل لب زدم انقدر حرفه ای زد موادشم خیلی خوب بود الان تقریبا 6 ماهه که اثرش نرفته انقدر طبیعی زده که همه تعجب کردن انقدر قشنگ شده اگر میخوای ژل لب بزنی حتمااا جای معتبر برو به نظر من سپید پلاس عالیه خواستی ادرسو شمارشو میدم بهت 

مارک ژل چی بود؟ بعد از چند ماه از بین رفت؟

عزیزم من شش ماه پیش خانم دکتر شبنم شادابی لبامو تزریق کردم کاشون عالیه فعلا که نرفته...البته من دو روز مراقبت کردم چیزای داغ نخوردم و سولار نرفتم اصلا هم درد نداره خیلی لبات خوشگل میشه شک نکن شماره خانم دکتر شادابی و اگر می خوای تو گوگل بزنی میاد