دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!
دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!
عزیزم دکتر خوب برای تزریق ژل خیلی مهمه. من خودمم می ترسیدم بعد تزریق ژل لبام زشت بشن به خاطر همین سر پیدا کردن دکتر خیلی وسواس به خرج دادم. آخرم بعد از کلی تحقیق رفتم موگه کلینیک توی پاسداران کلی هم راضیماینم شمارشون خواستی تماس بگیر 09904204682
عزیزم دکتر خوب برای تزریق ژل خیلی مهمه. من خودمم می ترسیدم بعد تزریق ژل لبام زشت بشن به خاطر همین سر پیدا کردن دکتر خیلی وسواس به خرج دادم. آخرم بعد از کلی تحقیق رفتم موگه کلینیک توی پاسداران کلی هم راضیم
عزیزم من کلینیک سپید پلاس رفتم ژل لب زدم انقدر حرفه ای زد موادشم خیلی خوب بود الان تقریبا 6 ماهه که اثرش نرفته انقدر طبیعی زده که همه تعجب کردن انقدر قشنگ شده اگر میخوای ژل لب بزنی حتمااا جای معتبر برو به نظر من سپید پلاس عالیه خواستی ادرسو شمارشو میدم بهت
عزیزم من شش ماه پیش خانم دکتر شبنم شادابی لبامو تزریق کردم کاشون عالیه فعلا که نرفته...البته من دو روز مراقبت کردم چیزای داغ نخوردم و سولار نرفتم اصلا هم درد نداره خیلی لبات خوشگل میشه شک نکن شماره خانم دکتر شادابی و اگر می خوای تو گوگل بزنی میاد
عزیزم من لبامو تهران نوین ژل زدم عزیزم نمی دونم برندش چی بود ولی خوب خیلی خوب بود اصلا گوله گوله نشد خیلی هم طبیعی هستش ازش راضی هستم حالا اگه شوهرم راضی شه می خوام یه سی سی دیگه هم بزنم