2789
عنوان

چیکار کنم

141 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها خیلی دلم گرفته من دوساله عقد کردم و با همسرم ۱۲سال اختلاف داریم همسرم خارج زندگی میکنه دو این دوسال من دوبار از نزدیک دیدنش خیلی اوایل کمی هم این اواخر بار اول رفتارش خوب بود اگه هستین بقیشو بگم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این اقای همسر من بجزکارهای اداری که باهم مجبور بودیم بریم بیرون یکبار هم منو تنهایی نبرد بیرون فکر کنین منو بعد دوسال دید ولی اصلا رغبتی نداشت بریم بیرون دوتایی یا کلا باهم باشیم

اونجا هم فامیل زیاد داشتن و ما مرتبا مهمونی بودیم اونم مهمونی هایی که همه بالای پنجاه سن داشتن و بخاطر کوردی غلیظشون خیلی کم میفهمیدم چی میگن ناچارا یه گوشه فقط منینشستم و فقط نگاه میکردم

اره فقط تصویری حرف میزدیم و با واتساپ و اینا

اخی خب بقیش کی عروسی میکنید

یدونه شوهر دارم من قند عسل دارم من. فدات بشم من بدون تو جونم درمیاد بمونی برام آخ قربون قد و بالات برم من زندگیم 😍😍

و مهمونی هایی که اصلا نمیشناختمشون چند بار اعتراض کردم که بنظرت چه لذتی داره این مهمونی هایی که میریم و هیچکسو نمیشناسیم چرا به این فکر نمیکنی بعد دوسال همو دیدیم و باید با هم وقت بگذرونیم چرا تو جمع کنار من نمینشینی و همش با کنار مادرتی میگفت بعدا تورو برای همیشه دارم ولی مادرم و بقیه فامیلا رو دیگه نمیبینم