2777
2789
عنوان

چیکار کنم

141 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها خیلی دلم گرفته من دوساله عقد کردم و با همسرم ۱۲سال اختلاف داریم همسرم خارج زندگی میکنه دو این دوسال من دوبار از نزدیک دیدنش خیلی اوایل کمی هم این اواخر بار اول رفتارش خوب بود اگه هستین بقیشو بگم؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

این اقای همسر من بجزکارهای اداری که باهم مجبور بودیم بریم بیرون یکبار هم منو تنهایی نبرد بیرون فکر کنین منو بعد دوسال دید ولی اصلا رغبتی نداشت بریم بیرون دوتایی یا کلا باهم باشیم

اونجا هم فامیل زیاد داشتن و ما مرتبا مهمونی بودیم اونم مهمونی هایی که همه بالای پنجاه سن داشتن و بخاطر کوردی غلیظشون خیلی کم میفهمیدم چی میگن ناچارا یه گوشه فقط منینشستم و فقط نگاه میکردم

اره فقط تصویری حرف میزدیم و با واتساپ و اینا

اخی خب بقیش کی عروسی میکنید

یدونه شوهر دارم من قند عسل دارم من. فدات بشم من بدون تو جونم درمیاد بمونی برام آخ قربون قد و بالات برم من زندگیم 😍😍

و مهمونی هایی که اصلا نمیشناختمشون چند بار اعتراض کردم که بنظرت چه لذتی داره این مهمونی هایی که میریم و هیچکسو نمیشناسیم چرا به این فکر نمیکنی بعد دوسال همو دیدیم و باید با هم وقت بگذرونیم چرا تو جمع کنار من نمینشینی و همش با کنار مادرتی میگفت بعدا تورو برای همیشه دارم ولی مادرم و بقیه فامیلا رو دیگه نمیبینم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز