2789
عنوان

زندگي

112 بازدید | 19 پست

اين روزا تمام فكرم جدايي از همسرمه .  ١ساله ازدواج كردم . تنها دليلي كه تو اين ١سال منو تو زندگي نگه داشته وابستگيه و دوست داشتنه اونم (٥٠٪؜)  . تو رابطه ي ما احترام و حرمت وجود نداره  .  دوستاي عزيزم شما اگه تو رابطتتون تحقير شده باشين و  بدترين فحشا رو از همسرتون شنيده باشين (چه تنها چه جلو دوستامون)   چيكار ميكنين؟  ميمونين يا ميرين؟ حالش خوب باشه  قربون صدقم ميره و محبت ميكنه ولي ديگه به چشمم نمياد و حرفا و بي احترامياش هيچوقت از يادم نميره و برام كينه شده   

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سعی می‌کنم با خونسردی و آرامش شرمندش کنم 

عزيزم من خيلي خيلي دختر آروم و بي زبوني هستم . بدترين حرفارو بهم ميزنه و فقط نگاش ميكنم و تو خودم ميريزم .  خيلي وقته از زندگيم رفتم و فقط جسمم تو اين خونس .   انقد تو خودم ريختم كه شدم مرده متحرك

یک ساله اینجوری شدید سالهای دیگه چجوری میشید این رابطه اگه از پایه و اساس درست نشه دیگه فایده ای ندا ...

بله ١ساله خونه  خودمونيم .  خودمم به همين فكر ميكنم من كه الان بريدم  چي جوري ميتونم ٢٠_٣٠سال ديگه زندگي كنم با همسرم

سال اول معمولا زن و شوهرا باهم چالش دارن زمان بده کم کم اوکی میشید

ما از روز اول چالش داشتيم خيلي خستم .  ديگه توان مقابله و سازش ندارم.  اول دوستامو ازم گرفت - بعد خانوادم -  اجازه رفت و امد با دوستام و خانوادم ندارم 

بی زبونی با اقتدار همراه با خونسردی و آرامش فرق داره 

ميدوني ٣-٢ بار تو روش وايسادم چون همسرم حرفاش خيلي منظقيه اينو همه ادماي اطرافم ميگن .  ولي به طرز وحشتناكي كتك زد براي همين ديگه سكوت ميكنم ميترسم ازش

ميدوني ٣-٢ بار تو روش وايسادم چون همسرم حرفاش خيلي منظقيه اينو همه ادماي اطرافم ميگن .  و ...

خب شوهر منم دقیقا همینه نباید تو روش میموندی باید با خونسردی و سیاست و غیر مستقیم حلش کنی البته اگه دوسش داری اگر نداری که هیچ 

مشکل شما اینه که حرف نمیزنی مشکلاتت رو بهش بگو غم ها و ناراحتی هاتو اصلا از واکنشش نترس فقط نریز تو خودت که غمباد بگیری حرفات و با داد و فریاد نزن ولی یواش یواش شروع کن به گفتن نیاز هات چه روحی یا مسائل دیگه باید جراتمند باشی خانومی به خودت به عنوان بهترین آدم دنیا نگاه کن خودت رو دوست داشته باش اعتماد بنفس داشته باش توی همه زندگی ها دعوا و مشکل هست فکر نکن تنهایی اما نوع برخورد با مشکل هست که میتونه یا مشکلت رو حل کنه یا مشکل رو بزرگتر کنه.بعد تا پنج سال اول اختلاف زیاد هست ولی بعدش زندگی آروم تر میشه و میفته رو روال

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

عزیزم ازدواج همینه بالاخره باید نفر اولت تو زندگیت همسرت باشه ،چند سالتونه؟

٢٥

عزيزم  يني قيد همه چيو بزنم كه با همسرم زندگي كنم . اينجوري افسرده نميشم؟  دلم براي خانوادم يه ذره شده 😔

٢٥ عزيزم  يني قيد همه چيو بزنم كه با همسرم زندگي كنم . اينجوري افسرده نميشم؟  دلم براي خا ...

برا ازدواجت زود بود بخاطر این از رفیق بازی خسته نشدی ، نه راجع به خانوادت حق نداره منعت کنه مگه اینکه مشکل تو زندگیتون بوجود بیارن ، یسری کارا کن که حس کنه واسه زندکیت ارزش قائلیو فراری و بی حس نیستی