2777
2789

عاشق نشدم عاشق نمیشم هیچوقت

هیچ وقت حتی به ازدواج هم فکر نمیکنم

کلی هدف دارم

آوزدن پزشکی و رتبه خوب و مهاجرت و عشق و حال

در آخر اگه ب تمام هدفام رسیدم شاید شاید بهش فکر کنم

ادم باید از مجردیش نهایت لذت رو ببره 

و بعد ب بچه داری و شوهرداری فکر کنه اینطوری هم تجربه کافی داره هم عقل و فهمشو

آرمیتا هسدم😒✋💜  شهریوری هستم💗💫💕🌹مهربوونم اما نه با هرکسی💛💚💜خیلی شادم خیلی خوشحال😍💄🌼معتقدم هیچ کس و هیچ چیزی نمیتونه حال خوبه من و خراب کنه😊😊😊به نظر دیگران مثل یه نظرسنجی نگاه میکنم😻😻😻          اسمم آرمیتاا است😘دهه هشتادی هستم😉خیلی راضی ام😆😅پیشنهادم به تو اینه که به نظر های منفی دیگران هیچ واکنشی نشون نده اصلا برات مهم نباشه..💕💫نذار کسی حال خوبه تو خراب کنه..😊❤تو بهتررینی🙏💗😘..اینو فراااموش نکن..🌼🌼🌼تازه من عاااشق دوستم حدیثم😘❤و بیشتر از اون😂عسل😍😍😍و عاااشق شیری هستم که عاشق جوجشه🐣🐤    وایسید لدفن بذارید بین این همه حرف ادبی یه چیزی هم بگم😆سوپ غذا نیست😐😐😐😐😐😐😐💔         باور کنید..😣      من یه انسان نادرم چوون از بستنی متنفرررم😥😖 و همچنین سوپ،آبگوشت،تخم مرغ،کله پاچه،قرمه سبزی،انواع گوشت ها هرچی که باشه😂از شیرینی ها دیگه به شددددت😣😣😣🚫بقیه رم یادم رفته🤔😍                       کلا وقتی ما میریم مهمونی صابخونه به من میگه آرمیتا چرا گوشت نمیخوری؟؟🤔بابام فووری میگه از بچگی لب به گوشت نزده😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑یعنی الان هنه فکر میکنم میدونن چقدر تخس و بد غذام😂😂😂😂😂🚫💔     راستی دیگه خیلی خودمونی شد😅💫💕                     اینو یادتون باشه..        ۹۹/۹/۱۰       میبینمتون😑😑😑😂😂😂😂😂😂💔💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جانم؟!

من  تا دو تا دست چفت میبینم دلم رل میخواد و باز به همون سرعت این حس از بین میره و دلم باب اسفنجیمو میخواد😂

لطفا یه صلوات!!  🙏 برای شما ۳ ثانیه اس برای من کلی امید❤
من پسرم منم باشم قبوله؟

😂

آرمیتا هسدم😒✋💜  شهریوری هستم💗💫💕🌹مهربوونم اما نه با هرکسی💛💚💜خیلی شادم خیلی خوشحال😍💄🌼معتقدم هیچ کس و هیچ چیزی نمیتونه حال خوبه من و خراب کنه😊😊😊به نظر دیگران مثل یه نظرسنجی نگاه میکنم😻😻😻          اسمم آرمیتاا است😘دهه هشتادی هستم😉خیلی راضی ام😆😅پیشنهادم به تو اینه که به نظر های منفی دیگران هیچ واکنشی نشون نده اصلا برات مهم نباشه..💕💫نذار کسی حال خوبه تو خراب کنه..😊❤تو بهتررینی🙏💗😘..اینو فراااموش نکن..🌼🌼🌼تازه من عاااشق دوستم حدیثم😘❤و بیشتر از اون😂عسل😍😍😍و عاااشق شیری هستم که عاشق جوجشه🐣🐤    وایسید لدفن بذارید بین این همه حرف ادبی یه چیزی هم بگم😆سوپ غذا نیست😐😐😐😐😐😐😐💔         باور کنید..😣      من یه انسان نادرم چوون از بستنی متنفرررم😥😖 و همچنین سوپ،آبگوشت،تخم مرغ،کله پاچه،قرمه سبزی،انواع گوشت ها هرچی که باشه😂از شیرینی ها دیگه به شددددت😣😣😣🚫بقیه رم یادم رفته🤔😍                       کلا وقتی ما میریم مهمونی صابخونه به من میگه آرمیتا چرا گوشت نمیخوری؟؟🤔بابام فووری میگه از بچگی لب به گوشت نزده😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑یعنی الان هنه فکر میکنم میدونن چقدر تخس و بد غذام😂😂😂😂😂🚫💔     راستی دیگه خیلی خودمونی شد😅💫💕                     اینو یادتون باشه..        ۹۹/۹/۱۰       میبینمتون😑😑😑😂😂😂😂😂😂💔💫

من سینگلم 

ولی عاشقشم❤

ولی خودش نمیدونه...💔

خودمم نمیدونم اون کیه😑😂

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کنhttps://harfeto.timefriend.net/16283464688873