2777
2789
عنوان

این خوبه؟

198 بازدید | 30 پست

سلامم

خانوما یه سوال من 40 میلیون پول رو ماهی  1میلیون سود میگیرم به نظرتون خوبه؟یا کمه؟

ممنون میشم اگگگگگر اطلاعی دارید جواب بدید 

(بانک رو نپرسید ممنون میشم)

قدیمی هستم ولی با کاربری جدید  

آره خوبه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب گلم بگو ببینم کدوم بانک🤔😂

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

چرا بانکو نمیگی؟؟ نمیخای یکی دیگ هم سود زیاد بگیره ؟؟ادم چقدر بخیل و حسود 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
چرا بانکو نمیگی؟؟ نمیخای یکی دیگ هم سود زیاد بگیره ؟؟ادم چقدر بخیل و حسود 

بخیل و حسود نیستم چون اطلاعی ندارم از هیچییییش نمیخوام اشتباه بگم یه وقت 

وگرنه اینهمه بانک مگه از جیب من میره

قدیمی هستم ولی با کاربری جدید