2777
2789
عنوان

این خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 30 پست
چرا بانکو نمیگی؟؟ نمیخای یکی دیگ هم سود زیاد بگیره ؟؟ادم چقدر بخیل و حسود 

عزیزم مطمئن باشین تو بانک نیست

بیشترین سود ۲۱ درصد بود که اونم کردن ۱۸ درصد

و ۱۸ درصد خیلی ناچیزه

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بانك و نميگى ؟؟😐 چقدر بخيلى 

ما همه بانک ها رو رفتیم همچین مبلغی نمیده حتما تو بانک نیس

اگر انسانها همدیگر را درک کنند ، قاضی ها باید شغل دیگری برای خود انتخاب کننننند...
چرا بانك و نميگى ؟؟😐 چقدر بخيلى 

بخیلم؟؟؟؟

مگه از جیب من میخوان سود بدن که نگم و بخیل باشم؟

وقتی اظلاعی ندارم بیام بگم یوقت اشتباه باشه پس فردا بیان خر منو بگیرن که اطلاعات غلط دادی

قدیمی هستم ولی با کاربری جدید  
واسه همین نمیگم که اگر یوقت مشکلی شد نگید تو اینو گفتی و تاییدش کردی

نه هیچ مشکلی نمیشه خیالت تخت بگو ثوابم میبری اول میرم سوال میکنم اگه شدبعد پولامو انتقال میدم نشد هم فدای سرت ادمی دنبال  شر ومشکلات نیستم

اگر انسانها همدیگر را درک کنند ، قاضی ها باید شغل دیگری برای خود انتخاب کننننند...
بخیل و حسود نیستم چون اطلاعی ندارم از هیچییییش نمیخوام اشتباه بگم یه وقت  وگرنه اینهمه بانک مگ ...

چ چرت و پرتا مگ ما اطلاعات ازت خاستیم؟؟ اسم بانکو میگی حالا طرف بخاد بره پولشو بذاره میپرسه چند درصد سود داره یا میذاره یا نمیذاره دیگ 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم