2777
2789
عزیزم به نظر من همونجوریه.والا اگه بری بازار بپرسی می بینی چیزی که میگن نیست.نمی دونم چرا مردم چیزی ...

نه خوب اونا همچی رو مارک گرفتم یا حتی کولر گازیم دادن به دخترشون ولی مارک هایی مثل بوش و اینا گرونه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خوب اونا همچی رو مارک گرفتم یا حتی کولر گازیم دادن به دخترشون ولی مارک هایی مثل بوش و اینا گرونه& ...

دیگه خدایی کولر گازی جز جهیزیه نیس   بعضی خاتواده هام زیادی شلوغش میکنن

🔻هیچ میدونید تامین جهیزیه وظیفه پسره؟!🔹"طبق ماده ۱۱۰۷ قانون مدنی، تامین جهیزیه به عهده مرد گذاشته شده؟!"🔸و اینکه دختر با خودش جهیزیه میاره یه لطف به پسر حساب میشه؟▪️پس به مادرهاتون بگید دندون اسب پیش کشی رو نمیشمرن!

دیگه خدایی کولر گازی جز جهیزیه نیس     بعضی خاتواده هام زیادی شلوغش میکنن

اره نیست چه میشه کرد دیگه میخوان چش هم رو در بیارن 😂😂 من دختر داییم فرش کاشی ابریشمی برد فک کنم الان ۲۰۰ تومن پولشه 

نه خوب اونا همچی رو مارک گرفتم یا حتی کولر گازیم دادن به دخترشون ولی مارک هایی مثل بوش و اینا گرونه& ...

نظر من اینه تا خودت نری توو بازار متوجه نمیشی.نظر شما هم‌محترمه🙏🙏

خدواندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است.چه رنجی می کشد ان کس که انسان است و از احساس سرشار است...
نظر من اینه تا خودت نری توو بازار متوجه نمیشی.نظر شما هم‌محترمه🙏🙏

من تو بازار زیاد میچرخم و از یک سری قیمت ها مطمئنم سرچ کن ببین ماشین ظرفشویی بوش سری ۶ چنده البته الان ۳۵ تومن دلار گرون تر بود به ۴۰ رسید 💜💜

ندادن که مارمولکای اصفهانی😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
همسرتون اینجا عضوه؟

نه 

اخه اینجا سایت زنونه است فقط 🙄

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...
من پارسال ساید سامسونگ گرفتم ۲۰تومن الان شده ۸۰شایدم بیشتر😑 ینی هرچی زودتر بگیری ب نفعته

نمیخره.میگه همین رو درست میکنیم.فعلا رام نشده

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀