2777
2789

یا خدا چقد زیاد ما وسیله بزرگارو کامل شوهرم خرید چون رسم داریم بابام اینا با این گرونی 25 میلیون بیشتر نخرید اونم با منت و هزارتا حرف، وامم برد 😒😒😒

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدا چقد زیاد ما وسیله بزرگارو کامل شوهرم خرید چون رسم داریم بابام اینا با این گرونی 25 میلیون بیش ...

کجایی هستین خواهر جان؟

و خدايي كه در اين نزديكيست .......
از قیمت ها مثلا بابام اینا دو سال پیش ماشین ظرفشویی گرفتن ۱۲ تومن الان ۴۰ و خورده ایه یا خیلی چیزا د ...

عزیزم به نظر من همونجوریه.والا اگه بری بازار بپرسی می بینی چیزی که میگن نیست.نمی دونم چرا مردم چیزی میگیرن ی قیمتی هم میذارن روش به بقیه میگن

خدواندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است.چه رنجی می کشد ان کس که انسان است و از احساس سرشار است...
کجایی هستین خواهر جان؟

اصالتا چهارمحالی هستم ولی اصفهانیم، لر بختیاریم

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
وای یلدایی چیه دگه    چرا اینقد خودتون اذیت میکنید.والا سکه خیلی گرونه

شب یلدا باید میوه ویه تکه طلا ببریم قبل ازدواج بود بعد ازدواج هم یه بار میبریم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
😔😔😔😔😔😔😔😔😔به قول یه نفر ما دختر دارها کونمون پاره میشه تا جهیزیه بدیم تازه عیدی و شب یلدا و ...

آخه این رسم و رسوم ازکجا اومده؟ چرا یکی جلوشون نمی ایسته. بچه ها به خدا اسم دهاتیها بد در رفته. ریشه ی خیلی از رسم و رسوم جاهلانه رو اگه بگردید پیدا کنید از همون چشم و هم چشمی ها و به رخ کشیدنهای مایه دارها میاد.

"راجع به" رو درست بنویسیم.

من از سال ۹۷ ک عقد کردم خرید کردم تا اوایل امسال

تقریبا هفتاد هشتاد شد

همه چیزم گرفتم ولی الان خیلی گرونتر شده

مثلا لباسشویی سامسونگ گرفتم چهار و نیم الان خیلی گرونه😨

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞