2777
2789

ولا طرف ما جهاز ک نمیدن هیچ، وام و میگیرن، حق شیربها میگیرن، همه چی میخان، سیسمونی هم نمیدن داماد فقط بدبخته😭🥺

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولا طرف ما جهاز ک نمیدن هیچ، وام و میگیرن، حق شیربها میگیرن، همه چی میخان، سیسمونی هم نمیدن داماد فق ...

ولی طرف ما همه چی با دختره. بیچاره خاتواده دختر دار....

ما لر خرم آبادیم

واقعا غصه میخورم خیلی گرون شده.بخدا مردم گناه دارن من از بس حرص خوردم پوستم چروک شده    

مردم دیگه نایی واسشون نمونده

بیمارستان نیمه دولتی رفته بودم دختره باباشو اورده بود دو‌روز بستری شده بود بخاطر کرونا 

هول کرده بود اونجا نزدیکشون بود اورده بودش اونجا

شده بود ۹ میلیون

فحش عالم و میکشید به بیمارستان و مسئولین و بیچاره داشت سکته میکرد

میگفت آخه دو روز بستری ۹ میلیون؟؟؟؟؟؟

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
اسی خودت می خوای جهیزیه بگیری؟

نه امروزسر کار داشتیم با همکارامون حرف میزدیم جالب بود حرفاش ، میگفت تازه جهاز خریدم ۵۰۰ شد

و خدايي كه در اين نزديكيست .......

نه افراط خوبه نه تفریط.

لوازم ضروری بخرین بقیه شو بیخیال.

مطمئن باشین کسی با به به گفتن فامیل که چه جهیزیه ی خوبی داره خوشبخت نشده.

چه نیازی به ماشین ظرفشویی و گوشتکوب و میوه خشک کن و ...ایناس.

سخت نگیرین.یخچال دوقلو نباشه هم میشه.مبل نخرید هم میشه.سرویس ظروف پنجاه نفری نخرین هم میشه....

تاپیک بامداد خمار🍀گروه                        
با عرض معذرت مادرشوهرش ....خورده. آدم انقدر پررو

اینقدر دخترم پشت تلفن فحش داد به مادرشوهرش 

البته فکر کنم تو روی خود مادرشوهرشم یه چی گفته ولی من نپرسیدم حرفی زده یا نه 

گفتم هیچی نگو بیخیال یه گوشت رو در کن یکیشو دروازه اصلا بیخیال باش

اخه خاک تو سرمون که رسمه باید پدر دختر دار دربیاد 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ولی طرف ما همه چی با دختره. بیچاره خاتواده دختر دار.... ما لر خرم آبادیم

ما هم اصالتا لر هستیم ولی ۵ تا تیکه اصلی بعنوان شیربها با پسره

تعجب میکنم از شما

البته طرف من اصفهانی بود قبول نکرد😂😂😂

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
شب یلدا باید میوه ویه تکه طلا ببریم قبل ازدواج بود بعد ازدواج هم یه بار میبریم

وای خدا بخدا گناه هسین تو این گرونی.کاش ادما یکم درک داشتن از هم این انتظارا رو نداشتن

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
ولی طرف ما همه چی با دختره. بیچاره خاتواده دختر دار.... ما لر خرم آبادیم

ن بختیاریا اکثرا اینطورن کلا فامیلا ما همیطورن، واسه عقدم بابام اینا فقط یه انگشتر دوگرمی دادن من، یکیم شوهرم 😑😑😑😑

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
یخچال الجی شده ۱۴۰ لباسشویی ۵۰ ظرفشویی ۳۰ همینا شد ۲۱۰ 🤷🏼‍♀️ یادش بخیر یه زمانی الجی مارک متوسط ...

ببخشیدا ولی هیچ کدوم از قیمتایی که گفتی تو بازار ندیدم.همین دو سه روز پیش لباسشویی ال جی ده و نیم کیلویی پرسیدم ۲۱.یخچال الی جی ۴ دره هم که الان جدیده مثلا ۸۰

خدواندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است.چه رنجی می کشد ان کس که انسان است و از احساس سرشار است...
ما هم اصالتا لر هستیم ولی ۵ تا تیکه اصلی بعنوان شیربها با پسره تعجب میکنم از شما البته طرف من اصفه ...

حالا خوبه شما ها پنج تیکه 😂😂😂