2789

یا خدا چقد زیاد ما وسیله بزرگارو کامل شوهرم خرید چون رسم داریم بابام اینا با این گرونی 25 میلیون بیشتر نخرید اونم با منت و هزارتا حرف، وامم برد 😒😒😒

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یا خدا چقد زیاد ما وسیله بزرگارو کامل شوهرم خرید چون رسم داریم بابام اینا با این گرونی 25 میلیون بیش ...

کجایی هستین خواهر جان؟

و خدايي كه در اين نزديكيست .......
از قیمت ها مثلا بابام اینا دو سال پیش ماشین ظرفشویی گرفتن ۱۲ تومن الان ۴۰ و خورده ایه یا خیلی چیزا د ...

عزیزم به نظر من همونجوریه.والا اگه بری بازار بپرسی می بینی چیزی که میگن نیست.نمی دونم چرا مردم چیزی میگیرن ی قیمتی هم میذارن روش به بقیه میگن

خدواندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است.چه رنجی می کشد ان کس که انسان است و از احساس سرشار است...
کجایی هستین خواهر جان؟

اصالتا چهارمحالی هستم ولی اصفهانیم، لر بختیاریم

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
وای یلدایی چیه دگه    چرا اینقد خودتون اذیت میکنید.والا سکه خیلی گرونه

شب یلدا باید میوه ویه تکه طلا ببریم قبل ازدواج بود بعد ازدواج هم یه بار میبریم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
😔😔😔😔😔😔😔😔😔به قول یه نفر ما دختر دارها کونمون پاره میشه تا جهیزیه بدیم تازه عیدی و شب یلدا و ...

آخه این رسم و رسوم ازکجا اومده؟ چرا یکی جلوشون نمی ایسته. بچه ها به خدا اسم دهاتیها بد در رفته. ریشه ی خیلی از رسم و رسوم جاهلانه رو اگه بگردید پیدا کنید از همون چشم و هم چشمی ها و به رخ کشیدنهای مایه دارها میاد.

"راجع به" رو درست بنویسیم.

من از سال ۹۷ ک عقد کردم خرید کردم تا اوایل امسال

تقریبا هفتاد هشتاد شد

همه چیزم گرفتم ولی الان خیلی گرونتر شده

مثلا لباسشویی سامسونگ گرفتم چهار و نیم الان خیلی گرونه😨

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞