من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
قربون اون دل مهربونت بشم من 😘😘😘امیدت به خدای بزرگ باشه خودش نگاه میکنه قشنگ... بعضی وقتها که دلم ...
فدای تو بشم من....دردت بجونم...خیلی خوبی کثافت....قلبم و نذرت....خیش ارات....مرسی ازت..همین ک خداتورو فرستادع تو زندگیم خودش کلیع.../
من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
فدای تو بشم من....دردت بجونم...خیلی خوبی کثافت....قلبم و نذرت....خیش ارات....مرسی ازت..همین ک خداتور ...
خدا نکنه همه کس خویشکه 😍😍😍هنوز ما اول راهیم مونده... خیلی سالها که با خوبی و خوشی کنار هم بگذرونیم فقط کافیه کمی صبر داشته باشیم 😘😘دردت به جونم شیرینی بهترین نگاری دنیا
خدا نکنه همه کس خویشکه 😍😍😍هنوز ما اول راهیم مونده... خیلی سالها که با خوبی و خوشی کنار هم بگذرونی ...
دلگرمیع منی تو/