2789
عنوان

رفقا/

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 20 پست
قربون اون دل مهربونت بشم من 😘😘😘امیدت به خدای بزرگ باشه خودش نگاه میکنه قشنگ... بعضی وقتها که دلم ...

فدای تو بشم من....دردت بجونم...خیلی خوبی کثافت....قلبم و نذرت....خیش ارات....مرسی ازت..همین ک خداتورو فرستادع تو زندگیم خودش کلیع.../

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
الهم صلی علی محمد و آل محمد 💜خدا بزرگه اباجم 

دورت بگردم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدای تو بشم من....دردت بجونم...خیلی خوبی کثافت....قلبم و نذرت....خیش ارات....مرسی ازت..همین ک خداتور ...

خدا نکنه همه کس خویشکه 😍😍😍هنوز ما اول راهیم مونده... خیلی سالها که با خوبی و خوشی کنار هم بگذرونیم فقط کافیه کمی صبر داشته باشیم 😘😘دردت به جونم شیرینی بهترین نگاری دنیا 

؟🖤🥀
خدا نکنه همه کس خویشکه 😍😍😍هنوز ما اول راهیم مونده... خیلی سالها که با خوبی و خوشی کنار هم بگذرونی ...

دلگرمیع منی تو/