یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خب من میگم مفعول نیست چون ما اگه از فعل قسمتی که چه داره بپرسیم چه چیزی را می گوید؟ جوابش نم ...
اخه مفعولی ک شما داری میگی مفعول رایی هست ک ما مفعول های دیگه هم داریم و معلم شما منظورش اون بوده ولی چون شما هنوز به اون مباحث نرسیدین فک میکنین اشتباه گفته
خب مفعول مبحث گسترده ایه و پیدا کردن مفعول یکی از سخت ترین مباحثه . بعضی فعل ها چند مفعول دارن مفعول ها فقط در جواب چه چیز را و چه کس را نمیان مفعول های دیگه ای هم داریم
اره خیلی جالبه . حتی رستم رو که تو جنگ زخمی میشه زال به کمک سیمرغ درمان میکنه. شاهنامه خیلی داستانای ...
مرسی عزیزم. اره واقعا داستانای قشنگی داریم ولی وقتی متخصصش که شما باشی توضیح میده خیلی جالب تره. برنامه کتاب باز هم میبینم خیلی خوشم میاد نویسنده ها و مولف ها توضیح میدن.
می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️
اگه مادر ویتامین دی خیلی کم باشه و خونشم آپارتمانی آفتاب نبینه بچش زال میشه
خونم ک ازقدیم ده دوازده ساله آپارتمانیه،ولی تو بارداریم تاالان ک بچم ده روزشه قرص ویتامین د خوردم
روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘