2777
2789
عنوان

دلم میخواد.....😍😋🍝🍳☕🍕🍜🍟🍷🍺🍰🍔

| مشاهده متن کامل بحث + 4241 بازدید | 280 پست
گناوه قلیه ماهی قلیه میگو قرمه سبزی تنداز ماهی تنداز میگو دمی میگو

دستور پختشم بگو دیگه😂😁

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه غذاهام و سالادام عالی میشه ولی کیک شیرینی افتضاحم میخوام برم کلاس

دستور غذاهاتو به ما بگو ...منم تو کیک و شیرینی کمکت میکنم که حسابی ماهر بشی😍

همونارم بزار😁😋

شولی:

پیازو خورد میکنیم با روغن سرخ میکنیم و چغندر رو ریز خورد میکنیم با عدس و نمک و فلفل و زردچوبه به پیاز اضافه میکنیم و میزاریم بپزه بعدش چند قاشق آرد توی آب حل میکنیم بهش اضافه میکنیم و میزاریم بپزه

برای چاشنی هم سرکه یا قره قروت میریزیم

البته نخود و لوبیا هم میتونیم اضافه کنید.

خوشمزه میشه مخصوصا واسه عصرا

راستی همراه عدس سبزی آشی هم اصافه میکنیم یادم رفت.

شبیه آش هست

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
دلم میخواد مشتری دائمی رستورانت بشم.یک عدد بی حوصله و بی هنر در زمینه اشپزی،و شیرینی پزی

عزیزم ..دعا کن به ارزوم برسم 😘

به ماهم معرفی کن عزیزم چند نوع غذا😋😋

هر غذایی که میبینم با ذائقه خانوادم جوره درست میکنم، انواع گراتن، پاستاها، کوکوی سبزیجات، رولت اسفناج... مثلا چند روز پیش برای اولین بار خورشت به آلو درست کردم، شاید خیلیا نپسندن ولی با ذائقه ما هماهنگ بود و دوست داشتیم.

خدایا هزار بار شکرت
شولی: پیازو خورد میکنیم با روغن سرخ میکنیم و چغندر رو ریز خورد میکنیم با عدس و نمک و فلفل و زردچوبه ...

مرررررسی گلم 😍😍😍😍😍😍😋😋

هر غذایی که میبینم با ذائقه خانوادم جوره درست میکنم، انواع گراتن، پاستاها، کوکوی سبزیجات، رولت اسفنا ...

نوش جونتون ...دستور پخت واسه منم بزار خوش مزه هاشو

دستور غذاهاتو به ما بگو ...منم تو کیک و شیرینی کمکت میکنم که حسابی ماهر بشی😍

عزیزم من شیرینی دانمارکی درست کردم خوب ولی دفعات بعد خشک میشد چرا؟؟

تعطیل .من که نبخشیدم خدا هم ازت نمی گذره
همرو😍😍😍😍😍 بی زحمت

امگشدپلو . پیازو تفت میدی سبک که شد چند حبه سیر اضافه کن بعد کنسرو ماهی رو اضافه کن تفت بده بعدم کمی کشمش بریز آخرم پودر لیمو عمانی و شیوید اضافه کن این مایه اش برنج میپزی یه قاشق زردچوبه به آبش اضافه کن و بپز آخرم از مواد لاب لا بریز ونوش جان 

قلیه ماهی.سبزی رو که شامل گشنیز جعفری شنبلیله روتفت بده و پیاز اضافه اش کن با سیر  بعد ماهی رو اضافه کن آب تمر هندی بزن وبزار جابیوفته 

سمبوسه سیب زمینی آبپز وتره وجعفری وادویه ها رو قاطی کن بزار لای نون سرخ کن 

فلافل نخودو یه شب خیس کن با پیازو سیر چرخ کن وادویه ویه قاشق آرد بزن موقع سرخ کردنم بهش یه قاشق بکینگ پودر بزن که پف کنه همین 

هعیییی😶