2777
2789
عنوان

بچه ها به سکه دارم بفروشم

167 بازدید | 22 پست

قسط داریم، بدهکارم هستیم شوهرم همشو میخاد از حقوق بده اونوقت برای خوراک چیزی نمیمونه به سختی میمونه 

میگه اگه رفت بالا چی، چکار کنم 

دو دل شده راضی شده بود الان داره یمگه اگه رفت بالا و... 

نظرتون

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من ۱۵تومن دارم چیکاکنم؟😢😢

سکه پارسیان ی گرمی بخرم همشو؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

سکه میگن بازم میاد پایینتر تا ۱۱میاد پایین 

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
بچه ها من ۱۵تومن دارم چیکاکنم؟😢😢 سکه پارسیان ی گرمی بخرم همشو؟

یدونه تمام بگیر دیگه

چند تا سکه میشه چند تا مالیات و اجرت ضرره

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
چرا پارسیان.ی سکه بخر با ی سکه  گرمی

مرسی عزیزم 

من ک اصلا وارد نیستم اینجا دیدم میگن واسه فروش سکه امامی قیمتی ک‌برمیدارن خعلی فرق داره با روی تابلو 

واسه همین نمیدونستم چکارکنم

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
بچه ها من ۱۵تومن دارم چیکاکنم؟😢😢 سکه پارسیان ی گرمی بخرم همشو؟

نیم بگیر عزيزم، سکه یا یهو میاد پایین یا بالا نیم خوبه

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
نیم بگیر عزيزم، سکه یا یهو میاد پایین یا بالا نیم خوبه

مرسی اسی جانم💕🌹

مرسی عزیزم  من ک اصلا وارد نیستم اینجا دیدم میگن واسه فروش سکه امامی قیمتی ک‌برمیدارن خعلی فرق ...

ن عزیزم کلا صد و پنجاه زیر قیمت تابلو برمیدارن.سکه پارسیان برای کسی مناسبع ک خرد خرد پول دستش بیاد