2777
2789
عنوان

چیکار کنم از دست این شوهر بی عرضم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 39 پست
همیشه هم اینطور نیست این نشونه اینه که این اقا هنوز به استقلال فکر و مالی نرسیده و با وجود اینکه ازد ...

تا اندازه ای باهات موافقم...حتما مشاوره برو دوست خوبم...حل میشه مشکلتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم درامد دارم دانشجو معلمم ولی بازم من ک قرار نیس خونه بخرم خرج خونه بدم 

اصلا حرص نزن هرچی پول بده سکه وطلا برای خودت 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
خودم درامد دارم دانشجو معلمم ولی بازم من ک قرار نیس خونه بخرم خرج خونه بدم 

شما هزینه بتراش وقتی پول اصافه باشه بفکر بخشش میفته اما اگه دستش خالی باشه تازه قرضم میکنه 

هرچند درحدمعقول کمک کنه ایراد نداره اما نه اینکه از زندگی خودتون بزنه

وای منم 4 سال نامزد بودم 3 سال اول فقط قرضا باباشو میداد، قسط واماشون و....، الان ک عقد کردیم ب خودش اومده، آنوقت باباش اینا یه هزاریم کمک نکردن از اول نامزدی تا الان ک عقدم، شوهرم از 15 سالگی میرف کار می‌کرد خرج خانوادشو میداد، خیلی سختی کشیده، ولی الان خودش دیگ فهمیده زندگی خودش مهم تره

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
وای منم 4 سال نامزد بودم 3 سال اول فقط قرضا باباشو میداد، قسط واماشون و....، الان ک عقد کردیم ب خودش ...

دقیقاااااا مث شوهر من شوهر منم اونموقع ک دوس بودیم سه چهار سال پیش که ۲۰سالش بود با داداشش ۴۰۰میلیون بدهی باباشو دادن

دقیقاااااا مث شوهر من شوهر منم اونموقع ک دوس بودیم سه چهار سال پیش که ۲۰سالش بود با داداشش ۴۰۰میلیون ...

اصلا خیلی بده الانم ک میخایم عروسی کنیم تو بگو یه هزاری کمکش میکنن اصلااا، تازه الانم باباش قهر میکنه میگه تو پول نمیدی من، اجیاشو و مامانشم ولخرجن، ن میگن پسرمون میخاد عروسی کمکش کنیم یا.. اصلااا، ب شوهرم گفتم اگ بخای از حقمون بدی هر کس حلالش نمیکنم، دیگ نمیده😥😂ولی خیلی ولخرجه خودشم

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏