خودمون دوساله ازدواج کردیم و مستاجریم ولی آقا با داداشش داره سعی میکنه اول واسه باباشینا خونه بخره وقتی حرف میزنیم اول میگه خونوادم خوش بخت باشن بسه برام ابجیشم ک نامزده جهیزیه شو دوباره اینو داداشش باید بدن ولی مطمعنم بیشترشو این میده اصلا زندگی خودمونو زندگی نمیدونه خسته شدم نمیدونم چیکار کنم اخلاقش خوبه مهربونه ولی واسه من نه وقتی دعوا میکنیم خرجایی که واسه من میکنه رو میزنه تو سرم
وای منم 4 سال نامزد بودم 3 سال اول فقط قرضا باباشو میداد، قسط واماشون و....، الان ک عقد کردیم ب خودش اومده، آنوقت باباش اینا یه هزاریم کمک نکردن از اول نامزدی تا الان ک عقدم، شوهرم از 15 سالگی میرف کار میکرد خرج خانوادشو میداد، خیلی سختی کشیده، ولی الان خودش دیگ فهمیده زندگی خودش مهم تره
خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
دقیقاااااا مث شوهر من شوهر منم اونموقع ک دوس بودیم سه چهار سال پیش که ۲۰سالش بود با داداشش ۴۰۰میلیون ...
اصلا خیلی بده الانم ک میخایم عروسی کنیم تو بگو یه هزاری کمکش میکنن اصلااا، تازه الانم باباش قهر میکنه میگه تو پول نمیدی من، اجیاشو و مامانشم ولخرجن، ن میگن پسرمون میخاد عروسی کمکش کنیم یا.. اصلااا، ب شوهرم گفتم اگ بخای از حقمون بدی هر کس حلالش نمیکنم، دیگ نمیده😥😂ولی خیلی ولخرجه خودشم
خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏