یکی از بستگان از سرطان فوت شدن نذاشتن خانوادش دفن کنن گفتن کرونابوده. درصورتی که هر کسی باهر بیماری غیر کرونا فوت میشه اعلام میکنن کرونا بوده. بندگان خدا میگن آهک ریختن دلشون خون بود. چون ایشون سرطانشون خیلی عود کرده بود و دکتر گفته بود روزای اخره
نه بابا یه بنده خدایی عروسی رو بخاطر کرونا کنسل کرده میخواست ماه عسل بره من واسه اون میپرسیدم. من خ ...
الان برنامه های تفریحی کیش کنسل شده و خیلی جذابیت نداره. ولی هتل داریوش. هتل ویدا و سورینت مریم من موندم خوب بودند. هتل ترنج کف اتاق ها آب مشخصه که من چون با روحیم سازگار نیست هیچ وقت وسوسه نشدم امتحان کنم اما برای کسانی که دوست دارند هتل متفاوتی هست
یکی از بستگان از سرطان فوت شدن نذاشتن خانوادش دفن کنن گفتن کرونابوده. درصورتی که هر کسی باهر ب ...
این چه حرفیه!!! شما خبر دارین چقدر روزانه تو روستاها فقط فوت میشن براثر کرونا و جزو امار کرونا نمیارنشون؟ شما خبر دارین از سیاست های نه فقط ایران، بلکه کل جهان برای پایین آوردن ارقام اعلامی کرونا؟ شما خبر دارین الان خیلیها به خاطر کرونا فوت میکنن ولی تو جواز دفنشون میگن بیماری حاد تنفسی؟ و خیلی چیزهای دیگه
وقتی خانواده ها یکی یکی دارند عزیزانشون رو از دست می دن دیگه قبل و بعد از انتخابات نداره. نمی دونم این روزها به بیمارستانی سر زدید یا نه؟! اونهایی که از نزدیک درگیر هستند این مصیبت رو دارند می بینند
باشه شما درست میگی. من ترجیح میدم تایید کنم تا دونسته هامو نگم تا منو اینجا درسته نخوردن
آره نگو، چون همینجوری هم مردم جدی نمیگیرن کرونا رو چه برسه هر حرفی رو باور کنن و بهانه کنن و خودشون رو توجیح کنن. من امیدوارم واقعا این ویروس از کل دنیا جمع بشه