2777
2789
عنوان

کیش گردی

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 33 پست
آخه ببین من 80 روز از خونه بیرون در نیومدم اوایل کرونا الانم بخودم سختی میدم شیلد میزنم ماسک میزنم ...

میدونم چی میگی منم از اسفندتا الان خانوادمو دوبار دیدم چاره چیه ؟..باید تحمل کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی کرونا نیست و ما ساده لوحیم که باور کردیم؟

یکی از بستگان از سرطان فوت شدن  نذاشتن خانوادش دفن کنن گفتن کرونابوده. درصورتی که هر کسی باهر بیماری غیر کرونا فوت میشه اعلام میکنن کرونا بوده. بندگان خدا میگن آهک ریختن دلشون خون بود. چون ایشون سرطانشون خیلی عود کرده بود و دکتر گفته بود روزای اخره

نه بابا یه بنده خدایی عروسی رو بخاطر کرونا کنسل کرده میخواست ماه عسل بره من واسه اون می‌پرسیدم. من خ ...

الان برنامه های تفریحی کیش کنسل شده و خیلی جذابیت نداره. ولی هتل داریوش. هتل ویدا و سورینت مریم من موندم خوب بودند. هتل ترنج کف اتاق ها آب مشخصه که من چون با روحیم سازگار نیست هیچ وقت وسوسه نشدم امتحان کنم اما برای کسانی که دوست دارند هتل متفاوتی هست

الان برنامه های تفریحی کیش کنسل شده و خیلی جذابیت نداره. ولی هتل داریوش. هتل ویدا و سورینت مریم من م ...

من قبل کرونا ترنج رفتم. هیچ مرکز تفریحی نیست فقط بخاطر کف شیشه ای بودن گرونه. جذابیت نداشت

یکی از بستگان از سرطان فوت شدن  نذاشتن خانوادش دفن کنن گفتن کرونابوده. درصورتی که هر کسی باهر ب ...

این چه حرفیه!!! شما خبر دارین چقدر روزانه تو روستاها فقط فوت میشن براثر کرونا و جزو امار کرونا نمیارنشون؟ شما خبر دارین از سیاست های نه فقط ایران، بلکه کل جهان برای پایین آوردن ارقام اعلامی کرونا؟ شما خبر دارین الان خیلیها به خاطر کرونا فوت میکنن ولی تو جواز دفنشون میگن بیماری حاد تنفسی؟ و خیلی چیزهای دیگه

بذار بعد انتخابات همچین جمعش کنن. 

وقتی خانواده ها یکی یکی دارند عزیزانشون رو از دست می دن دیگه قبل و بعد از انتخابات نداره. نمی دونم این روزها به بیمارستانی سر زدید یا نه؟! اونهایی که از نزدیک درگیر هستند این مصیبت رو دارند می بینند

باشه شما درست میگی. من ترجیح میدم تایید کنم تا دونسته هامو نگم تا منو اینجا درسته نخوردن

آره نگو، چون همینجوری هم مردم جدی نمیگیرن کرونا رو چه برسه هر حرفی رو باور کنن و بهانه کنن و خودشون رو توجیح کنن. من امیدوارم واقعا این ویروس از کل دنیا جمع بشه