2777
2789
عنوان

تغیر رنگ چشم به نظرتون حقیقت داره😐😐؟

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 76 پست
میشه لینکشو بفرستی

SUBLIMINAL_BIOKINESIS

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ازکانال تلگرام فایلهاشو برمیدارم کانالش معتبره وپربازدید نتایجشم هست البته خیلی به باورت بستگی دا ...

نه باور دارم عزیزم کانالشوچجوری پیداکنم؟؟؟

چند سانت افزایش داشتی؟توچن سالگی؟

نه باور دارم عزیزم کانالشوچجوری پیداکنم؟؟؟ چند سانت افزایش داشتی؟توچن سالگی؟

۲۸ سالگی حدود ۳ سانت البته ادامه ندادم لینکشو بالا فرستادم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
ممنونم

🌸🌸🌸

SUBLIMINAL_BIOKINESIS

واسه لاغری هم داره؟

عوارض نداره؟مثلا از نظر ماورایی

تیغ هست رگ هست منم هستم                                               ولی لامصب وان نیست ،یدونه از اون لگن قرمزا هست که توش جا نمیشم🙂💔😐🤣                 ‌ ‌   ‌همونقدر که سیروان خسروی دوست داره زندگیو من ریدم توش😐🙌حاجی با ما در نیوفت اسیدم مث ابه   !😏 بشخصه اگر به راه راستم هدایت بشم اولین بریدگی دور میزنم😌زمان هیچیو تغییر نمیده فقط دردو به عادت تبدیل میکنه:)بشخصه یه روزایی اینقدر سگم که فقط حضرت سلیمان میفهمه چی میگم🤐دنیای قشنگیست اما به ما چه:)حالا خودمونیم کدوماتون تو بچگی با چوب شور فاز سیگار برمیداشتید؟؟؟😁🙌🤣رحمت تو پایتخت ثابت کرد تو نباشی بقیه هستن🤣🤣🤣🙌اقا ایران کجاست؟؟جایی که مردمانش پیاده تا کربلا میروند اما چون پا درد دارند از پل عابر پیاده نمیرن😐🤣وقتی اولین بار بدون مامانت میری دکتر:اممممم اسمم چی بود؟؟؟!!!😐🙌😁
واسه لاغری هم داره؟ عوارض نداره؟مثلا از نظر ماورایی

واسه همه چی هست 

نه اما وقتی شروع کردی اگه سردرد شدید بگیری یعنی بدنت مقاومت میکنه گاهی اوقات باید چند روز گوش ندی یا ساب رو عوض کنی حتما هم قبلش آب زیاد بخور

واسه همه چی هست  نه اما وقتی شروع کردی اگه سردرد شدید بگیری یعنی بدنت مقاومت میکنه گاهی اوقات ...

مثلا چشم سوم که باز نمیشه؟

چطور این اتفاق می افت؟

تیغ هست رگ هست منم هستم                                               ولی لامصب وان نیست ،یدونه از اون لگن قرمزا هست که توش جا نمیشم🙂💔😐🤣                 ‌ ‌   ‌همونقدر که سیروان خسروی دوست داره زندگیو من ریدم توش😐🙌حاجی با ما در نیوفت اسیدم مث ابه   !😏 بشخصه اگر به راه راستم هدایت بشم اولین بریدگی دور میزنم😌زمان هیچیو تغییر نمیده فقط دردو به عادت تبدیل میکنه:)بشخصه یه روزایی اینقدر سگم که فقط حضرت سلیمان میفهمه چی میگم🤐دنیای قشنگیست اما به ما چه:)حالا خودمونیم کدوماتون تو بچگی با چوب شور فاز سیگار برمیداشتید؟؟؟😁🙌🤣رحمت تو پایتخت ثابت کرد تو نباشی بقیه هستن🤣🤣🤣🙌اقا ایران کجاست؟؟جایی که مردمانش پیاده تا کربلا میروند اما چون پا درد دارند از پل عابر پیاده نمیرن😐🤣وقتی اولین بار بدون مامانت میری دکتر:اممممم اسمم چی بود؟؟؟!!!😐🙌😁
واسه همه چی هست  نه اما وقتی شروع کردی اگه سردرد شدید بگیری یعنی بدنت مقاومت میکنه گاهی اوقات ...

برای همه سنین مناسبه؟

مثلا چشم سوم که باز نمیشه؟ چطور این اتفاق می افت؟

چشم سوم اصلا ربطی به سابلیمینال نداره گلم

هرکسی به راحتی نمیتونه چشم سومشو باز کنه تمرین زیاد میخواد معنویت ومراقبه های زیاد