2777
2789
عنوان

چرااا میترکونید واقعا

67 بازدید | 12 پست

واقعا بعضیا عقده این من نمیفهمم خوشت نمیاد خب برو بیرون از تاپیک چرا میترکونی واقعا عقده اید یکم خجالت بکشید

گفتم یه امضاام من بذارم واسه قانون جذب بلکه تو این تاریخ 9/9/99 که روز تولدمم هست بهترررررین اتفاق برام افتاده باشه😍😍 یه آدم رویاییم که همیشه تو رویا زندگی میکنم😳 همه بهم میگن ماشالا یه دل داری زیبا هرچی میبینه میخواد😳 خب چیکار کنم منم اینجوریم😶 خدایا خواهش میکنم برام یه کاری جور کن برم سر کار هرچیییی دلم خواست بخرم انقد به شوهرم نگم که اونم واسم نخره😕 خدایا من و یه زن خیلی خیلی پولدار کن خدایا به من همراه با پوووول فراوان سلامتی هم بده الهی امین🙏 دوتا از عشقای زندگیم(مامانم و شوهر و گرامی)برام حفظ بفرما.و در آخر من اعتقاد دارم کسی که برام دعا کن دعاش در حقم مستجاب میشه خواهش میکنم برای ارزوهام دعا کنید 😘

جریان چیست فرزندم

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جریان چیست فرزندم

هر تاپیکی میریم میترکونن

گفتم یه امضاام من بذارم واسه قانون جذب بلکه تو این تاریخ 9/9/99 که روز تولدمم هست بهترررررین اتفاق برام افتاده باشه😍😍 یه آدم رویاییم که همیشه تو رویا زندگی میکنم😳 همه بهم میگن ماشالا یه دل داری زیبا هرچی میبینه میخواد😳 خب چیکار کنم منم اینجوریم😶 خدایا خواهش میکنم برام یه کاری جور کن برم سر کار هرچیییی دلم خواست بخرم انقد به شوهرم نگم که اونم واسم نخره😕 خدایا من و یه زن خیلی خیلی پولدار کن خدایا به من همراه با پوووول فراوان سلامتی هم بده الهی امین🙏 دوتا از عشقای زندگیم(مامانم و شوهر و گرامی)برام حفظ بفرما.و در آخر من اعتقاد دارم کسی که برام دعا کن دعاش در حقم مستجاب میشه خواهش میکنم برای ارزوهام دعا کنید 😘

هر چیزی رو که نبتید تو سایت عمومی گذاشت کارش درست نبوده

من گزارش نزدما الان حمله نکنین به من

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  
اون عزیزم خیلی زشت بود کاربرش هم فک کنم به فنا رفت😂😂😂

همون که عکس مورچه وخانم ها میرقصیدن خدایی برااون گزارش ننزدم

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
اون عزیزم خیلی زشت بود کاربرش هم فک کنم به فنا رفت😂😂😂

اره ولی چرا میترکونن

اسی واسه امضات دعا کردم

مرسی گلم