2789
عنوان

عجیب و غریب

105 بازدید | 11 پست

عجیب و غریب ترین چیزی که اینجا دیدید چی بود ؟

خودم دو تا دیدم هنوز از ذهنم پاک نشده

یکی این بود که خانمی میگفت وقتی میخوام از خونه برم بیرون باید روتین پوستی خودم رو انجام بدم حتی اگر بقیه معطل بشن به من ربطی نداره ، من خودم رو دوست دارم و بقیه باید منتظر من بمونن. خانواده اش جایی میخواستن برن ایشون حداقل یک ساعت اونا رو معطل میکرده و میگفت چون خودمو دوست دارم

دومی این بود دخترای ۱۹ -۲۰ ساله که کیف دانشگاهشون رو مامانشون حاضر میکرد یا اون یکی یه دختر خانم بزرگ بود اما میگفت مامانم همه وسایلم رو حاضر میکنه و بهم صبحونه میده ، من کار میکنم باید سی سال از این بدن کار بکشم مامانم که توی خونه است باید کارامو انجام بده

این واسه من درکش خیلی سخت و عجیب بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خودخواهی و دیکتاتور بودنش رو با شخصیت رهبری توجیه میکرد

یکی دیگه هم میگفت خواهرشوهرم به شوهرم دید جنسی داره چون جلوش شلوار و تی شرت میپوشه🥴

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

خودخواهی و دیکتاتور بودنش رو با شخصیت رهبری توجیه میکردیکی دیگه هم میگفت خواهرشوهرم به شوهرم دید جنس ...

احتمالاً یادش رفته قبل از اینکه شوهر اون باشه ، برادر اون بوده

احتمالاً یادش رفته قبل از اینکه شوهر اون باشه ، برادر اون بوده

مریضن این آدما

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

خانوما ی دختر متولد ۸۹ باید چه کارایی بلد باشه چه کاراشوخودش انجام بده توخونه چی چ کمکهای ب مادرش بک ...

به شخصه از نظر من هرچی بیشتر کار کنی به منفعت هستش .

توی ژاپن بچه ها باید کار توی خونه یاد بگیرن چون مهارت دست ورزی آموزش میبینن .

وقتی بزرگ تر بشی خودت تفاوت رو میفهمی

من میگم کار بیشتر خیلی بهتره

بیا ایشالاولی گوشتم ریخت از تاپیکش

اون دفعه هم من یه تاپیک دیدم خانمه میگفت دخترم ۱۶ ساله است نمیزارم به هیچی دست بزنه چون توی خونه من مهمونه وقتی ازدواج کرده توی خونه اش کار کنه 😑

اون دفعه هم من یه تاپیک دیدم خانمه میگفت دخترم ۱۶ ساله است نمیزارم به هیچی دست بزنه چون توی خونه من ...

تهشم ی دختر دست و پا چلفتی تحویل جامعه میدن😂

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡