2777
2789
عنوان

حس میکنم یه نفر تو اتاقمه😵😖

| مشاهده متن کامل بحث + 5250 بازدید | 365 پست
من گاهی دعواشون هم میکنم 😁مخصوصا  وقتی میان منو صدا میکنن میگم بزارید بخوابم

باریکلا

من به وجودشون اهمیت نمی دم

دیشب صدا گرگ میومد

میگفتم ای بابا حالا نمیشد قناری می‌شدین

ما نصف شبی یکم شاد شیم

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
عزیزم موکل چیه ؟؟؟

اون رو ولش کن مبحثش طولانیه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو خونمون تا حالا سه بار یه سایه سفید دیدم ک تا دیدمش با سرعت رفته سمت اشپزخونه و بعدش محو شده، پیش ی درویش رفتیم گفت کاریش نداشته باش پیگیر نشو سفید خوبه مراقبته، اگه سیاه بود اذیتت میکرد

مهم ترین نقطه هستی خود تو هستی
اها من اشتباه متوجه شدم 🤭چ جالب

عیب نداره

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

❣ دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد..
باریکلا من به وجودشون اهمیت نمی دم دیشب صدا گرگ میومد میگفتم ای بابا حالا نمیشد قناری می‌شدین ما ...

😁😁 

قبلا تو اتاقم مثل گربه روی سقف تا خود اذان صبح بدو بدو میکردن

😳😳😳😳😳😳😳😳😳دقیقااااا از کجا فهمیدیییی

اتاقت مربعیه. دیوارش سفیده یا روشنه. پنجره ات پرده اش توریه؟ 

وای من کلاس دوم بودم فیلم جنگیر2 سری قدیمیش خیلی واقعیه دیدم  از اون موقع میترسیدم از تاریکی و تنهایی تا کلاس یازدهمم اینجوری بودم تا اینکه یه کتاب درمورد جن خوندم  همه ترسام ریخت یعنی یه جوری بود وقتی کسی خونه نبود تا وقتی ک بیان میرفتم تو خیابون تنها . یه بار تا 12 شب از ترس بیرون بودم ما خونمون دو طبقه یادمه میخواستم برم بالا چیزی بیارم مثل برق میرفتم میومدم دو بارم توراه انقدر تند اومدم خوردم زمین تنها راهش اینه یه کتاب بخونی دراین مورد و اینکه بری زیر پتو الان  من اون موقع ها اینکارو میکردم از گرما هم میپختم  

من تو خونمون تا حالا سه بار یه سایه سفید دیدم ک تا دیدمش با سرعت رفته سمت اشپزخونه و بعدش محو شده، پ ...

سفید خوبه ساکن اون خونه است. محافظ صاحب خونه هست.در موردش با کسی حرف نزنید دیدینش هم  وهپاکنش نشون ندید اما وقتی از بیرون وارد خونه میشد سلام کنید