2789
عنوان

مرگ‌مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 50 پست
والا من بعد دوازده سال کنار نیومدم حتی سریال کیمیا رو میبینم مادرش و بغل میکنه اشکام سرازیر میشه انش ...

خدا مادرتون رو رحمت کنه

مرگ مادر تا سالها اثراتش رو ادم باقی میمونه 😔😔

مامان منم دیابت داره مشکل قلبی داره ، آسم شدیدم داره  کورتونم مصرف میکنه  حساسیت داروییم ...

اخه من واقعا خودم هرکسی رو دیدم مثلا دکترا قطع امید کردن اون طرف بعد چند وقت فوت کرد

همین مادره دوستم رو دکتر گفت ۶ ماه بیشتر عمر نمیکنه و متاسفانه فوت کردن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه من واقعا خودم هرکسی رو دیدم مثلا دکترا قطع امید کردن اون طرف بعد چند وقت فوت کرد همین مادره دوس ...

نمیدونم من ندیدم 

مامان من خیلی وقته حالش خوب نیست  به این چیزا اصلا فکر نمیکنم راستش 

[QUOTE=162042848]این وقت شب خیلی حالمون خوبه تو هم خوبترش کن اخه این چ سوالیه؟؟[/QUOTE  منم کس ...

ی چیز دیگه بگو منم مثل تو....فکر کردنشم سخته

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
ی چیز دیگه بگو منم مثل تو....فکر کردنشم سخته

به قران من شب و روز دارم به همین مساله فکر میکنم 

مادره من ۷۰ کیلو بود در عرض چند ماه شده ۵۷ کیلو 

غذا نمیتونه بخوره 

درست نمیتونه بخوابه 

دیگه‌ چی بگم من 😔😔

به قران من شب و روز دارم به همین مساله فکر میکنم  مادره من ۷۰ کیلو بود در عرض چند ماه شده ۵۷ ک ...

خدانکنه چرا؟؟؟ 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
خب دکتر گفته این خانم نارسایبی حاد قلبی پیدا کرده  ۲۰ درصد قلبش کار میکنه  توی ریه اش اب ...

انشالاه که خدا شفای خیر بهشون بده چند سالشونه؟

ممنونم ۵۶ سالشه

توکل به خدا یادتون نره....