2789
عنوان

مرگ‌مادر

515 بازدید | 50 پست

دوستان واقعا من همیشه برام سوال بوده چطور میشه با مرگ مادر کنار اومد ؟؟

اخه من درسته که با مادرم گاهی اوقات بحثمون میشه اما واقعا فکر میکنم اگه یک روز نباشه انگار منم نمیتونم زندگی کنم

اخه مادرم چند ماهه دچار نارسایی قلبی شده 

دکتر گفت فقط ۲۰ درصد قلبش کار میکنه 

حالا فعلا دارو میخوره

ولی خیلی لاغر شده 

دکترم گفته خیلی دوامی نمیاره

خداوبزرگه ان شاءالله سلامتیه کاملشونو بدست بیادن

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این وقت شب خیلی حالمون خوبه تو هم خوبترش

کن اخه این چ سوالیه؟؟

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
من مادرم تازه فوت شده خیلی سخته  خیلییی ولی خب مادرها مثل فرشته هستن  حتی بعد مرگ هم راضی ...

عزیزم خدا رحمتشون کنه روحشون شاد باشه 

ببخشید بیماری داشتن که منجر به فوت شد؟

والا من بعد دوازده سال کنار نیومدم حتی سریال کیمیا رو میبینم مادرش و بغل میکنه اشکام سرازیر میشه انشالله فقط مادرت خوب بشه و اونروز رو نبینی دنبال راه حل نباش دعا کن خوب بشه

عزیزم تا میتونی بهشون محبت کن تا بعدا پشیمون نشی‌.

ان شاءالله به زودی شفا پیدا کنن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

مامان منم دیابت داره مشکل قلبی داره ، آسم شدیدم داره 

کورتونم مصرف میکنه  حساسیت داروییم داره فشارخونم داره 

ولی خب عمر دست خداست 

خالم سالم سالم بود سنشم خیلی کمتر بود ولی تصادف کرد و فوت شد الان پسرشو مامان من بزرگ میکنه 🤷‍♀️🤷‍♀️