2777
2789
عنوان

زندگی تلخ💔

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 56 پست
همش تنها نیستی خیالت راحت چند سال دیگه ازدواج میکنی شوهرت هر چقدرم جرد خوبی باسه میفتی تو زندگی و کل ...

فک نکنم با این وضعیت روحی و شکستی که خوردم فکری درمورد شوهر کردن کنم😔دوس ندارم ینفر دیگه باهام بدبخت بشه

شده از درد بخندی! (: که نبارد چشمت؟؟ من در این خنده پر غصه مهارت دارم🥺🖇️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیگ همینه من الان دوستم تولدم بود هیچی بهم نداد بعد وقتی تولد اون شد من خودم پول نداشتم از مامان ...

منم همینطور😞دوست صمیمی ندارم یکی بود اونم خودش باز دوست صمیمی داره موقعی که کارم داره میاد میشم رفیق فابریک

ولی وقتی حالم خوب نیس میگم بهش یا کسایی که کمک کردم بهشون میرم میگم حالم خوب نیس میگن منم💔🚶

فقط همین

بخاطر عشقت اینقد شکست خوردی؟

یه قسمتی اره ولی یه قسمتی بخاطر کارایی بود که در حق خیلیا کردم اخرشم گفتن تو ساده‌ای یا میگن مگه من خواستم کمک کنی💔

شما که ۱۸ سالته از من به تو نصیحت نکن با خودت اینطوری یه روز به خودت میای میبینی  مثل من تموم موهام سفید شده دیگه حوصله نداری میشی یه آدم افسرده  بیخیال همه خودت دریاب ناراحتی وقتی از یه حد بگذره دیگه میشه همدمت 

شما که ۱۸ سالته از من به تو نصیحت نکن با خودت اینطوری یه روز به خودت میای میبینی  مثل من تموم م ...

میخام ولی نمیتونم😔وقتی به اینده فکر میکنم میترسم میگم درس بخونم یچیزی بشم ایندم خراب نشه ولی نمیشه انگاری حتی خودمم نمیتونم به خودم کمک کنم😔

میخام ولی نمیشه هر دفعه مشکل یکیو میبینم زودی میرم کمکش ولی خودم....

ببین خب اینطوری بهش نگاه کن که اینقدر قوی ای که کمک میکنی و نیاز به کمکشون نداری و خب من قولمیدم واقعا هم هستی

میخام ولی نمیتونم😔وقتی به اینده فکر میکنم میترسم میگم درس بخونم یچیزی بشم ایندم خراب نشه ولی نمیشه ...

از من می شنوی اگه خانواده ات آدمهای منطقی هستن هیچ وقت ازدواج نکن😭😭😭😭 به خدا تهش غمه . غصه است. زخم زبانه. خونه پدر سگش شرف داره به ازدواج. 😭😭😭 کاش میشد برگردیم به عقب . کاش هیچ وقت ازدواج نمی کردم. دلم برای بچگیم تنگ شده

ببین خب اینطوری بهش نگاه کن که اینقدر قوی ای که کمک میکنی و نیاز به کمکشون نداری و خب من قولمیدم واق ...

ادم هر چقدرم قوی باشه نیاز داره به یکی که پیشش باشه حرفاشو بهش بزنه بعضی وقتا ادمای قوی هم کم میارن یه جاهایی

از من می شنوی اگه خانواده ات آدمهای منطقی هستن هیچ وقت ازدواج نکن😭😭😭😭 به خدا تهش غمه . غصه است. ...

پدرم منطقی هستش اصلا دوس نداره ازدواج کنم چون خودش خیلی خوبه خیلییییییی زیاد همیشه میگه باید بری درس بخونی خانم خودت باشی 

ولی مامانم از الان داره جهیزیه میگیره بهش میگم من 18 سالمه هنوز که ازدواج نکردم میگه بلاخره که ازدواج میکنی لازمت میشه 

ولی بابام اصلا راضی نیست میگه تا 23-24 نمیزارم ولی خودم اصلا ازدواجو دوس ندارم😔

پدرم منطقی هستش اصلا دوس نداره ازدواج کنم چون خودش خیلی خوبه خیلییییییی زیاد همیشه میگه باید بری درس ...

اشتباه من نکن برو درس بخون سرکار برو بعد اگه دستت تو جیب خودت باشه خانم خودت و یه چیز دیگه ببین حتما حتما حتما اگه یه روزی خواستی ازدواج کنی برو مشاوره . فکر نکن الکی هست ...نه. تو مشاوره تست های که میگیرند همه چیز طرف مشخص میشه

اشتباه من نکن برو درس بخون سرکار برو بعد اگه دستت تو جیب خودت باشه خانم خودت و یه چیز دیگه ببین حتما ...

بنظرت الان با این وضعیتی که دارم برم پیش مشاور بازم خوب میشم؟اصلا به ازدواج فکر نمیکنم دلم میخاد درس بخونم و پیشرفت کنم ولی داغونم