2777
2789
عنوان

زندگی تلخ💔

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقت قسمتت نبوده خدا برات بهتر از اونو میخواد.اطرافیان جواب محبتتو نمیدن بی خیال باش منم همین جورم دستم نمک نداره.تو خوب باش صادق باش پاک باش خدا میبینه.نماز شب بخون اروم میشی

برای اینکه خدا یه نی نی دختر سالم بهم بده یه صلوات مهمونم کنید.
ی چیزی بهت میگم واقعا واقعا از تنهاییت لذت ببر باور کن چند سال دیگه چنان درگیر میشی دلت برا خودت تنگ ...

نمیشه ادم همش تنها باشه من تا چند سال بعدم همینم😔همیشه فک میکردم 18 سالگیم بهترین دوران میشه ولی داره به گندترین حالت ممکن میگذره😔

شده از درد بخندی! (: که نبارد چشمت؟؟ من در این خنده پر غصه مهارت دارم🥺🖇️❤️
شخصیت دارم منتها کسیو ندارم ینی داشتم وقتی که کارشون لنگ بود😞الان حتی کسی جوابمم نمیده

منم اینجودیم میدونی چرا اینجورن دوروبریامون چون میدونن وقتی مشکلی براشون پیش میاد یا دردودل دارن ی بلانسبت خری هست ک کمکشون کنه والا من از این اخلاقم زیاد ناراحت شدم و ادامه دارد....

ببین منم تو سن هیجده سالگی همین بودم پارسالم همین اتفاق مشابه برام افتاد ولی ادامه دادم  تنها ...

مشکل من همینه کسی بهم بدی کنه خوبی میکنم بهش بعدش پشیمون میشم و خودخوری میکنم😔

عشقت قسمتت نبوده خدا برات بهتر از اونو میخواد.اطرافیان جواب محبتتو نمیدن بی خیال باش منم همین جورم د ...

شایدم قسمت بود خودش نخاست سه سال از زندگیم رفت دود شد 

چقد اذیتم کرد چقد دلمو شکست اخرشم رفت به همین سادگی

ولی باز من با همون سادگی همیشگی تو تنهاییام غصه خوردم و کسی نفهمید چرا یه روزه شدم یه دختر افسرده 

منم اینجودیم میدونی چرا اینجورن دوروبریامون چون میدونن وقتی مشکلی براشون پیش میاد یا دردودل دارن ی ب ...

اره موقع مشکلات زنگ پشت زنگ رو گوشی منه فلانی عشقش ولش کرده فلانی حالش بده فلانی چیشده

ولی من خیلی وقتا دلم گرفت ولی هیچکس حتی جوابمو نداد کمکم نکرد😔

نمیشه ادم همش تنها باشه من تا چند سال بعدم همینم😔همیشه فک میکردم 18 سالگیم بهترین دوران میشه ولی دا ...

همش تنها نیستی خیالت راحت چند سال دیگه ازدواج میکنی شوهرت هر چقدرم جرد خوبی باسه میفتی تو زندگی و کلی مسئولیت به خودت میایی میبینی چقدر دلت برا این دورانت تنگ شده

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
چرا . واقعا مگه ما چیکار به این دنیا کردیم

اومدنمون دسته خودمون نیس مردنم که خودکشی کنیم میریم جهنم میسوزیم یا نمیمیریم فردا حرف در میارن

دردا و مشکلاتم که یکی پس از دیگری پشت سر هم همو هل میدن میان تو زندگی 

اخه کجای زندگی قشنگه یه سیب ارزش این همه بدبختی رو داشت😔

اره موقع مشکلات زنگ پشت زنگ رو گوشی منه فلانی عشقش ولش کرده فلانی حالش بده فلانی چیشده ولی من خیلی ...

اره دیگ همینه من الان دوستم تولدم بود هیچی بهم نداد بعد وقتی تولد اون شد من خودم پول نداشتم از مامانم گرفکم بهش دادم بجای کادو دوباره امسال ک تولدم شد شب بهم تبریک گفت منم گفتم معلومه یادت نبوده اونم گفت خیلی توقعت زیاده هیچکی باهات زندگی نمتونه بکنه  ینی خونواده شوهر منظورشه من مجردم البته ها