2777
2789
عنوان

همسر زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 14036 بازدید | 94 پست
اونا شیدا نیستن هیزو نجسن که میدونن شوهر داره و باز میفتن دنبالش 

وقتی یه خانومی متاهله و مردای دیگ به خودشون اجازه میدن بهش شماره بدن اونم جلو همسرش ینی یه رفتار یا حرکتی از اون خانوم دیدن ک احتمال دادن شماره رو بگیره یا داره نخ میده ..

پسرم..شدی قشنگترین اتفاق زندگیه من..دوست دارم دردونه ی قلبم❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احتمالا موقع ازدواج سنت کم بوده و به بلوغ ذهنی نرسیده بودی؟

مرد های بی کیفیت می رن سراغ جوون تر ها که عقلشون هنوز در نیومده.

همه ریختن سرت ولی به نظرم مقصر نیستی. یا شاید بعد از ازدواج از رسیدن به خودش گذشته که همیشه اتفاق می یفته. چون آب از سرشون گذشته و زن رو به دست آوردن.

طلاق بگیر ازش. پایان.

جون خودت یه عکس بده ببینم

اگه گذاشت منو خبر کن😁

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
دقیقا تفاوت سنیمونم سیزده ساله

میتونی عکس همسرتونو بزاری؟؟

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
روز اول ندیذی؟ وقتی هنوز به اون سطح از استقلال وبلوغ فکری نرسیدی که برا ادامه زندگیت از دیگران نظر ...

من هیچ وقت به روش نیاوردم این قضیه رو در ضمن مردهای دیگه مقصرن که به من با وجود کنار همسر بودنم میخوان نخ بدن نه من من هیچ وقت بهشون نگاهم نمیکنم ولی از اینطور رفتار ناراحت میشم

سلام یه صحبت که خدا بابنده هاش که تو هم هستی کرده سوره ی مبارکه بقره آیه ۲۱۶

خداجون میگه شاید چیزی خوش ندارید و اون خیر شماس و بسا چیزی رو خوش میدارید و ان بد شماس 

این صحبت حال دل الان شماس شاید همین شوهری که از نظر شما بد و زشته عاقبت به خیری و خیرت با این اقاس 

موندم اک برعکس این داستان بود اگه شوهرت این عکس حذفارومیزد عکس العملت چی بود!!؟,

من ظاهرش برام مهم نبود بس که دیگران گفتن حساس شدم بعدم خانواده من متعصب بودن وبه من سخت میگرفتن منم فقط میخواستم راحت شم از دستشون اینم بگم فقط این مسئله باعث دلسردیم نشده خسیسیش سرد مزاجیش بد بودن خانوادش دروغ گفتن شغلش در اول ازدواج باعث شده این مسئله پر رنگ شه برام

جون خودت یه عکس بده ببینم

شما جزو اون مردسالارایی هستین که مقصر همه چیو زن میدونین نخیر همسر من خیلی متعصبه و وقتی من باهاش بیرون میرم موهام کاملا داخله مانتومم مشکیه ساده بلنده بخاطر همسرم ساده میپوشم