2777
2789
عنوان

همسر زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 14036 بازدید | 94 پست
عزیزم شاید شما توهم زدی واقعا! به نظرم عکس بده خودمون قضاوت کنیم بعد راهنماییت کنیم

باید مثل زلیخا یه مجلس بگیریم و مردها را دعوت کنیم و به دستشون پرتقال و چاقو بدیم

بعد ایشون وارد بشن و همه مردها حیران از زیبایی این خانم دستاشونو ببرن

مردها میان تیکه میندازن و میخوان بهت شماره بدن! پس باید الهه زیبایی باشی که در حضور شوهرت اینجوری ش ...

اینجوری شو ندیده بودم.. ملکه زیبایی هم باشی کسی به خودش اجازه نمیده جلو شوهرت بیاد شماره بده یا به شوهرت بگه شما پولدارین😄 اینا زاییده ذهن یه بچست

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مردها میان تیکه میندازن و میخوان بهت شماره بدن! پس باید الهه زیبایی باشی که در حضور شوهرت اینجوری ش ...

اونا شیدا نیستن

هیزو نجسن که میدونن شوهر داره و باز میفتن دنبالش 

دوباره میسازمت💪

من هم شوهرم فکر کنم زشته متاسفانه. قصدمه در آینده طلاقش بدم هنوز وقتش نیست.

حداقل زشته اندامش که می شه خوب باشه و لباسش؟ اما نه اصلا ورزش هم نمی کنه و ...

آره زشتی با اندام و کلا به خودش برسه خوبه. اگه شوهرت نه ورزش می کنه نه مثلا ابروی اضافه بر نمی داره و... واقعا همچین مردی طلاق می خواد.

روز اول ندیذی؟

وقتی هنوز به اون سطح از استقلال وبلوغ فکری نرسیدی که برا ادامه زندگیت از دیگران نظر میخای وسطح فکرت آنقدر پایینه که میگی اون زشته من خوشگل به نظرم ازدواج کردنت اشتباه بوده

الانم جدا شی بهتره چون تا ابد این اختلاف ظاهری رو تو سر همسر بیچارت میکوبی وخودتو برتر میبینی،کاش یاد بگیری به حرف مردم زندگی وهمسرت فدا نکنی

این که در حضور همسرت مردها میخان توجهت رو جلب کنن،مایه افتخار وخوشی نیست،مردی که با وجود همسرت قصد نخ دادن داره،شما براش یه میان وعده وهوسی 

همین

اسی ببینمتون

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻