تقریبا یک و نیم سال پیش رو نوار بهداشتیم کرم دیدم که اندازش شاید دو سانتی متر بود پایین هم بود یعنی ببخشید قسمتی که مقعد هست. رفتم دکتر آزمایش خون و مدفوع چیزی توش نبود و گفت مشکلی نیست.امروز دوباره رو نوار بهداشتیم یه کرم یک سانتی متری دیدم.هیچ علائم خاصی هم ندارم نمیدونم چیکار کنم.تاحالا کسی این مشکل رو داشته؟؟؟
مرده.اره مطمئنم کرم هست.فکر خودم این هست که خون باعث میشه جلوی هوا گرفته شه برای همین میاد بیرون
جای نوار بهداشتیاتو عوض کن
یکیشم بر دار کلا موشکافیش کن کامل بازش کن ببین تو بقیش چیزی نیست
اگه نبود پیش یه متخصص حتما برو ولی سر خود دارو و اینا نخور
حسابدارم✨ گاهی اوقات تنها چیزی که حال ما را خوب میکند، این است که یک نفر بی قید و شرط، کنارمان باشد، بدون نصیحت، بدون قضاوت، بدون عجله برای درست کردن حالمان. :)✨
مرده.اره مطمئنم کرم هست.فکر خودم این هست که خون باعث میشه جلوی هوا گرفته شه برای همین میاد بیرون
عزیزم کرم از مقعدت بیرون میاد نه از رحم گوش بده لطفا به حرفم و برو دکتر ازت تست اسکاچ بگیره و این ک زیر ناخن هاتو حتما خوب بشور و سر خود دارو نخور کسی هم از پتو و کلا جای خوابت استفاده نکنه غیر خودت برو ببین چه نوع کرمی داری تا خودش متناسب با اون بهت دارو بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نوار بهداشتی هات استاندارد هستن؟ نکنه ازین فله ای ها میخری ممکنه تو اونا باشه از قبل شا ...
آره اینم میشه شاید مال ضایعات یا بافت رحمش بوده و مثل کرم بوده شکلش فکر کرده کرمه
حسابدارم✨ گاهی اوقات تنها چیزی که حال ما را خوب میکند، این است که یک نفر بی قید و شرط، کنارمان باشد، بدون نصیحت، بدون قضاوت، بدون عجله برای درست کردن حالمان. :)✨