2777
2789
عنوان

کرم دیدم😓😓😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 12397 بازدید | 67 پست
نه نوار که کرم نمیزنه ولی دیر به دیر عوض شه ممکنه باعث عفونتی قارچی انگلی چه میدونم چیزی بشه بعد این ...

ن بابا دیگه نوار ک معلومه زود ب زود عوض میشه حداااااقل دیر ک عوض شه روزی ی بار دیگه عوض میشه

یک جان و هزار تن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه هیچی

عزیزم لطفا و لطفا سرخود دارو نخور برو دکتر ازت چسب اسکاچ بگیره چون دوز داروهای ضد انگل متفاوته و برای هر انگلی هم فرق میکنه برای یه سری پرازی کوانتل میدن برای یه سری البندازول برای یه سری دیگه متیل بندازول

اگه فقط موقع پریودیت رو نوار بهداشتی میبینی جایه نوار بهداشتیاتو عوض کن شاید به جا میزاری که اونجا به خاطر نم و نا کرم و اینا داره 🙄

اصلا مطمئنی کرم بوده؟ زنده یا مرده میبینی!؟ 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
ن بابا دیگه نوار ک معلومه زود ب زود عوض میشه حداااااقل دیر ک عوض شه روزی ی بار دیگه عوض میشه

روزی یکبار خیییییلی دیره

طبق گفته دکترا حتی اگه نوار کاملا تمیز هم باشه باید زود به زود عوض شه

{ خانم هستم }
اگه فقط موقع پریودیت رو نوار بهداشتی میبینی جایه نوار بهداشتیاتو عوض کن شاید به جا میزاری که اونجا ب ...

مرده.اره مطمئنم کرم هست.فکر خودم این هست که خون باعث میشه جلوی هوا گرفته شه برای همین میاد بیرون