2777
2789
عنوان

کرم دیدم😓😓😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 12399 بازدید | 67 پست
مرده.اره مطمئنم کرم هست.فکر خودم این هست که خون باعث میشه جلوی هوا گرفته شه برای همین میاد بیرون

جای نوار بهداشتیاتو عوض کن 

یکیشم بر دار کلا موشکافیش کن کامل بازش کن ببین تو بقیش چیزی نیست 

اگه نبود پیش یه متخصص حتما برو ولی سر خود دارو و اینا نخور

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
مرده.اره مطمئنم کرم هست.فکر خودم این هست که خون باعث میشه جلوی هوا گرفته شه برای همین میاد بیرون

عزیزم کرم از مقعدت بیرون میاد نه از رحم گوش بده لطفا به حرفم و برو دکتر ازت تست اسکاچ بگیره و این ک زیر ناخن هاتو حتما خوب بشور و سر خود دارو نخور کسی هم از پتو و کلا جای خوابت استفاده نکنه غیر خودت برو ببین چه نوع کرمی داری تا خودش متناسب با اون بهت دارو بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نوار بهداشتی هات استاندارد هستن؟ نکنه ازین فله ای ها میخری ممکنه تو اونا باشه از قبل  شا ...

آره اینم میشه شاید مال ضایعات یا بافت رحمش بوده و مثل کرم بوده شکلش فکر کرده کرمه 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
شما که مطمعن نیستی وعلایم انگل نداری  اگه دکتر زنان تشخیص بده خودش واست آزمایش انگل مینویسه&nb ...

انگل در بعضی مواقع بدون علامته فقط کم اشتها میشه طرف به دکتر زنان هم نباید مراجعه کنن چون تخصصش این نیس

روزی یکبار خیییییلی دیره طبق گفته دکترا حتی اگه نوار کاملا تمیز هم باشه باید زود به زود عوض شه

خب متم دارم میگم اگه خییییییییلی دیر ک عوض شه روزی ی باره ک کرم نمیزنه

یک جان و هزار تن

خب متم دارم میگم اگه خییییییییلی دیر ک عوض شه روزی ی باره ک کرم نمیزنه

خب من همون دفعه اولو که نمیگم که!

ادم یبار دیر عوض کنه همون لحظه سریع بدو بدو کرم بزنه

میگم تو طولانی مدت یه ماه دوماه ۵ ماه یه سال دوسال که دیر به دیر عوض شه

ممکنه کم کم باعث قارچ یا همچین چیزی بشه.

هرچند اسی گفت دیر عوض نمیکنه.

{ خانم هستم }
2790
2778
2791
2779
2792