2777
2789
عزیزم جوجتو برای تهیه سسش نمک فلفل پیاز خلالی زعفرون و ماست ترکیب میکنی و ی روز میذاری ت  یخچال ...

راستش من ماست هم زدم

ولی نه چند ساعت

ساید یه ربع اینا

دوتا سیخ که درست شد

رفتم سر سومی دیدم شده چوب خشک😂

🧿 آن همه اسپند که میسوزانیم از چشم حسود در امان می مانیم🧿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاربر mamanealojoon این سفیده چیه ؟ سالاد الویه؟ چجوری درست کردی؟ گوچه چپ پایینیه

بله گلم سالاد ماکارونی.ماکارونی فرمی پخته و آبکش شده کالباس یا سینه مرغ  پخته و خرد شده و سس و خیارشور و فلفل دلمه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

من ژله درست کردم ویترینی برا شب   تاپیک میزنم میزارم خواستید بیاید ببینید😇😇

من ۱۳ سالمه❤شاید بخواید در باره وجودم توی سایت تذکر بدید و به مناسب نبودن اشاره کنید😊خانواده  از حضورم خبر دارند😊 و صلاح منو به خوبی و راستی میدونن😊اگر اینجا کاربرد مفیدی برای من نداشت  مثل بعضی از شبکه های اجتماعی  دیگه عضو نمیشدم ☺من نیازی به رفتن به بعضی از تاپیک هارو ندارم! من به اندازه کافی درک از پیرامون و اطراف دارم و سراغ مسئله بدی و یا نا مناسبی نمیرم..... اینجا هم به همین ترتیب از راه درست پیش میرم😃توی تاپیکی که مناسبم نیست نمیرم چون دلیلی نمی‌بینم و صلاحیت دارم تا در سایت باشم😊تاپیک های خیلی  مفیدی وجود داره تا واردش شیم مثل تاپیک های بانو ارتمیس که خوندنشون آرامش بخشه 😁خودتون  متوجه میشید تو چه تاپیک هایی میرم🙂🥰دانش‌ بجوی تا با دیو جهل و بی سوادی بجنگی☺😇 

خانما من برم  تاپیک  بقلی  و بیام😆😆😅

من ۱۳ سالمه❤شاید بخواید در باره وجودم توی سایت تذکر بدید و به مناسب نبودن اشاره کنید😊خانواده  از حضورم خبر دارند😊 و صلاح منو به خوبی و راستی میدونن😊اگر اینجا کاربرد مفیدی برای من نداشت  مثل بعضی از شبکه های اجتماعی  دیگه عضو نمیشدم ☺من نیازی به رفتن به بعضی از تاپیک هارو ندارم! من به اندازه کافی درک از پیرامون و اطراف دارم و سراغ مسئله بدی و یا نا مناسبی نمیرم..... اینجا هم به همین ترتیب از راه درست پیش میرم😃توی تاپیکی که مناسبم نیست نمیرم چون دلیلی نمی‌بینم و صلاحیت دارم تا در سایت باشم😊تاپیک های خیلی  مفیدی وجود داره تا واردش شیم مثل تاپیک های بانو ارتمیس که خوندنشون آرامش بخشه 😁خودتون  متوجه میشید تو چه تاپیک هایی میرم🙂🥰دانش‌ بجوی تا با دیو جهل و بی سوادی بجنگی☺😇 
طرز تهیه قلیه رو بفرمایید میشه با قزل الا هم درست کرد ؟؟؟

من چون باردارم همیشه با قزل درست میکنم ولی با ماهی شیریا تن ماهیم میشه سیرو پیازو ریز خردکنو سرخ کن سبزیتو بریز سرخ با همون سیرا تا رنگش قهوه ای شه بعد تمر هندی ک ازقبل تو آبجوش هیسوندیو آبش مث سس شده از صافی رد کن ک هسه هاش بمونه بریز رو سبزیت فقط هی بچش ک ترش نشه بعد یکم ک تفت دادی آب بریزو بزار یکساعت بپزه بعدش ماهی ک از قبل خیسوندی تو پیازو سیرو دربیار قشنگ سرخش کن بعدش پوستشو بکن چون عامل بوی بد اون پوستشه و اون گوشت قهوه ای تو کمر ماهی اونم بکن ک فقط سفیده گوشتت بمونه مکعب مکعبش کن یا تیکه بزرگ بریز تو قلیه دوباره بزار۴۵دیقه بپزه خودش روغن باز می‌کنه نوش جان

میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمی‌دونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋
ععع توهم مجردی مثه خودم منم 23سالمه ولی انگار 12سالمه خیلی شوتم😁😁😁😁😂😂😂

من ۱۳ سالمه ولی انگار ۳۰ سالمه😃😃