2777
2789
کیا یادشووونه    

بستنی دوقلو هنوزم هست که

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این سفیده چیه ؟ سالاره؟ چجوری درست کردی؟ گوچه چپ پایینیه

نمی‌دونم کدوم عکس رو میگی گلم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
دستورشو بده😀😂😁🙄

مسخره ام میکنی؟😆😆

یا جدی بدم؟

من ۱۳ سالمه❤شاید بخواید در باره وجودم توی سایت تذکر بدید و به مناسب نبودن اشاره کنید😊خانواده  از حضورم خبر دارند😊 و صلاح منو به خوبی و راستی میدونن😊اگر اینجا کاربرد مفیدی برای من نداشت  مثل بعضی از شبکه های اجتماعی  دیگه عضو نمیشدم ☺من نیازی به رفتن به بعضی از تاپیک هارو ندارم! من به اندازه کافی درک از پیرامون و اطراف دارم و سراغ مسئله بدی و یا نا مناسبی نمیرم..... اینجا هم به همین ترتیب از راه درست پیش میرم😃توی تاپیکی که مناسبم نیست نمیرم چون دلیلی نمی‌بینم و صلاحیت دارم تا در سایت باشم😊تاپیک های خیلی  مفیدی وجود داره تا واردش شیم مثل تاپیک های بانو ارتمیس که خوندنشون آرامش بخشه 😁خودتون  متوجه میشید تو چه تاپیک هایی میرم🙂🥰دانش‌ بجوی تا با دیو جهل و بی سوادی بجنگی☺😇 
عزیزم جوجتو برای تهیه سسش نمک فلفل پیاز خلالی زعفرون و ماست ترکیب میکنی و ی روز میذاری ت  یخچال ...

عه

اینکار بکنم ببینم خوب در میاد

بعد میام تایپیک میزنم براتون😂

🧿 آن همه اسپند که میسوزانیم از چشم حسود در امان می مانیم🧿
بزن نت هست😂😂😂😂😂😂😁😁😁😁نمیکشه تایپ کنم🙄😂😁

ههههههه😆😆😆

من ۱۳ سالمه❤شاید بخواید در باره وجودم توی سایت تذکر بدید و به مناسب نبودن اشاره کنید😊خانواده  از حضورم خبر دارند😊 و صلاح منو به خوبی و راستی میدونن😊اگر اینجا کاربرد مفیدی برای من نداشت  مثل بعضی از شبکه های اجتماعی  دیگه عضو نمیشدم ☺من نیازی به رفتن به بعضی از تاپیک هارو ندارم! من به اندازه کافی درک از پیرامون و اطراف دارم و سراغ مسئله بدی و یا نا مناسبی نمیرم..... اینجا هم به همین ترتیب از راه درست پیش میرم😃توی تاپیکی که مناسبم نیست نمیرم چون دلیلی نمی‌بینم و صلاحیت دارم تا در سایت باشم😊تاپیک های خیلی  مفیدی وجود داره تا واردش شیم مثل تاپیک های بانو ارتمیس که خوندنشون آرامش بخشه 😁خودتون  متوجه میشید تو چه تاپیک هایی میرم🙂🥰دانش‌ بجوی تا با دیو جهل و بی سوادی بجنگی☺😇 
مسخره نه مگه بیشعورم.....دارم شوخی میکنم که توهم مثه من رو دلت نمونه هیچکی ازت طرز تهیه نپرسیده باشه ...

ای وای دور از جونتتتتت🥰🥰

آها فدات🤪😜

پاستا،سالاد ماکارونی

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺