2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جوجه درست میکنم خیلی خشک میشه اگه همون لحظه نخوری دیگه نمیشه خورد عاشق توپکم ولی تا حالا درست ...

تو موادی که میخوابونی سس بزن

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
خیلی دلم میخواد عملو انجام بدم  موفق باشی😘

قربونت.من که هرروز با خودم میگم کاش زودتر عمل میکردم من دوسال یا خودم کلنجار رفتم تا تصمیم قطعی گرفتم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
بیشتر بتوضیح دوست عزیز😂

جوجه اتو تو سس مایونز یا سس فرانسوی بخوابون به اضافه نمک فلفل زردجوبه آبلیمو و اینا کیوی هم بزنی خوبه بعد چندساعت استراحت بده یخچال نرم میشه 

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢

ای خدا منم  الان سیب زمینی سرخ کردم واسه خودم تنهام  خونه😉😆

همه تون خسته نباشید به همچین خانمهایی کدبانو میگن😃😘

من ۱۳ سالمه❤شاید بخواید در باره وجودم توی سایت تذکر بدید و به مناسب نبودن اشاره کنید😊خانواده  از حضورم خبر دارند😊 و صلاح منو به خوبی و راستی میدونن😊اگر اینجا کاربرد مفیدی برای من نداشت  مثل بعضی از شبکه های اجتماعی  دیگه عضو نمیشدم ☺من نیازی به رفتن به بعضی از تاپیک هارو ندارم! من به اندازه کافی درک از پیرامون و اطراف دارم و سراغ مسئله بدی و یا نا مناسبی نمیرم..... اینجا هم به همین ترتیب از راه درست پیش میرم😃توی تاپیکی که مناسبم نیست نمیرم چون دلیلی نمی‌بینم و صلاحیت دارم تا در سایت باشم😊تاپیک های خیلی  مفیدی وجود داره تا واردش شیم مثل تاپیک های بانو ارتمیس که خوندنشون آرامش بخشه 😁خودتون  متوجه میشید تو چه تاپیک هایی میرم🙂🥰دانش‌ بجوی تا با دیو جهل و بی سوادی بجنگی☺😇 
این سفیده چیه ؟ سالاره؟ چجوری درست کردی؟ گوچه چپ پایینیه

بله سالاد ماکارونی هست

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
من جوجه درست میکنم خیلی خشک میشه اگه همون لحظه نخوری دیگه نمیشه خورد عاشق توپکم ولی تا حالا درست ...

عزیزم جوجتو برای تهیه سسش نمک فلفل پیاز خلالی زعفرون و ماست ترکیب میکنی و ی روز میذاری ت  یخچال تو سس بمونه یا حداقل ۸ساعت واقعا لذیذمیشه و جوجت سریع مغز پخت میشه و ابدار بردار 

توپکم ک مواد توش سوسیس قارچ پنیرپیتزا و جعفری و فلفل دلمس 

سیباتو ابپز کن له له کن مواد داخلشم درس کردی بذار توش بعد بزن تو ارد و تخم مرغ پودر سوخاری و تو روغن فراوون 😚

جوجه اتو تو سس مایونز یا سس فرانسوی بخوابون به اضافه نمک فلفل زردجوبه آبلیمو و اینا کیوی هم بزنی خوب ...

اره  منم اینو انجام میدم از مادرم یاد گرفتم😊😊😉😉😉

من ۱۳ سالمه❤شاید بخواید در باره وجودم توی سایت تذکر بدید و به مناسب نبودن اشاره کنید😊خانواده  از حضورم خبر دارند😊 و صلاح منو به خوبی و راستی میدونن😊اگر اینجا کاربرد مفیدی برای من نداشت  مثل بعضی از شبکه های اجتماعی  دیگه عضو نمیشدم ☺من نیازی به رفتن به بعضی از تاپیک هارو ندارم! من به اندازه کافی درک از پیرامون و اطراف دارم و سراغ مسئله بدی و یا نا مناسبی نمیرم..... اینجا هم به همین ترتیب از راه درست پیش میرم😃توی تاپیکی که مناسبم نیست نمیرم چون دلیلی نمی‌بینم و صلاحیت دارم تا در سایت باشم😊تاپیک های خیلی  مفیدی وجود داره تا واردش شیم مثل تاپیک های بانو ارتمیس که خوندنشون آرامش بخشه 😁خودتون  متوجه میشید تو چه تاپیک هایی میرم🙂🥰دانش‌ بجوی تا با دیو جهل و بی سوادی بجنگی☺😇 
جوجه اتو تو سس مایونز یا سس فرانسوی بخوابون به اضافه نمک فلفل زردجوبه آبلیمو و اینا کیوی هم بزنی خوب ...

الکی نگی درست کنم بد شه😂باز آبروم بره

🧿 آن همه اسپند که میسوزانیم از چشم حسود در امان می مانیم🧿
چرا هیچکی به من نگفت دستور الویتو بده🙄😪😪😪😓😢😢😢گهرم 

بده عزیزم من فعلا یاد نگرفتم 😉😄