2821
2789
عنوان

بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 41 پست

دست خودم نیست..من ۲۷ سالمه امامثل بچه ۱۳ ۱۴ ساله بهونه میگیرم.نق میزنم غر میزنم.همه کارهم برام میکنن.همه امکاناتی ک بقیه خانواده ندارن برامن فراهم کردن ...حالم ازخودم بهم میخوره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اول باید یه  جا مناسب پیدا کنی همه گره های درونیت رو خالی کنی بعد کم کم اروم میشی و با خودت مهربون بعد میفهمی کجا هستی از کجا اومدی میخوای چکار کنی و قراره ب کجا برسی

از جهان بینی پایه مشکل دارین  در وجودتون که اینطور میشه.

حل بشه ارتباطتون با بقیه هم خوب میشه

ی شوهر خوب ، ارتباط درست با خدا ، ارتباط درست با امام زمان یا یک دوست خوب میتونه گره های وجودیت رو باز کنه و درون نا ارومت رو اروم کنه

دست خودم نیست..من ۲۷ سالمه امامثل بچه ۱۳ ۱۴ ساله بهونه میگیرم.نق میزنم غر میزنم.همه کارهم برام میکنن ...

اشکالی نداره عزیزم دست خودت که نیست ولی کمی تلاش کن که بهتر بشی قرص اعصاب آدمو داغون میکنه

لطفاً برای شادی روح بابای مهربونم یک صلوات بفرستید خواهش میکنم😔😔
دست خودم نیست..من ۲۷ سالمه امامثل بچه ۱۳ ۱۴ ساله بهونه میگیرم.نق میزنم غر میزنم.همه کارهم برام میکنن ...

مشکل احتمال زیاد از دوران کودکیتون بوده 

تمام گره ها باز نشد ه تا شخصیت سالمی پیدا کنید

ب قول دوستمون خشم فروخوردست

اشکالی نداره عزیزم دست خودت که نیست ولی کمی تلاش کن که بهتر بشی قرص اعصاب آدمو داغون میکنه

اونا فراموش میکنن ک من اعصابم مشکل داره و ب دل میگیرن و باهام سرسنگین میشن گاهی

شاید به چیزی فکر میکنی که عذابت میده بعد سراوناخالی میکنی

کل زندگیم با عذاب میگذره وهمش دنبال خودکشی بدون دردم..یعنی ولم کنن ی روز تنها باشم با قرصام خودمو کشتم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز