2777
2789
عنوان

بدبخت شدم بیبی چکم دوتا هاله انداخت

1219 بازدید | 88 پست

سلام دوستان من عقدم  رابطه  داشتیم جلوگیری طبیعی خاهشن سرزنش نکنید راه کار بدید ۳ ماهه پری نمیشم ترس ما پیش ابه ۱کم ماهه پیش ازمایش بتا دادم منفی  بود

وسطای ماهه پیشم ی بیبی زدم منفی بود دیشبم یه بیبی زدم ک تا ۵دقیقه بعد اصلا هیچی نشون  نداد  انداختمش سطل  زباله الان  رفتم دیدم سطل زباله رو دیدم همون دیشبیه دوتا خط انداخته😭😭😭😭😭ینی حاملم؟یکی دیگم الان زدم اونم هیچی ننداخت چیکا کن الان؟

🤍ای در این حادثه ها نام تو آرامش من...🌱

الان که شکر خدا

کارها رو باید دیشب میکردی که نکردی

انشالله نامدار باشه

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه هم مشکلی نیست شوهرعقدیته

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

حامله نیستی بابا الکی استرس نده به خودت

مـن مـرده ام ... بـه نـسـیـم خـاطـره ای , گـاهـی تـکـانـی مـی خـورم ...!                                                                    هـمـیـن ...!🖤