2777
2789
من رژیم میگیرم ولی همه چی میخورم ولی خب به اندازه حتی بیشتر از قبل چیزای سالم میخورم

من‌انگار بدنم استپ‌ کرده با رعایت خیلی کم کم میشه مصلا الان ۱۰ روزه رعایت میکنم تازه ۱ کیلو ۱/۵ کم شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی تنبلم ورزش و اینا نمیکنم🥺 چه رژیمی گرفتی؟؟

کتوژنیک

بخور بخواب لاغر شو 😉 ( البته درستش رو باید یگیری و حتما مکمل مثل منیزیوم استفاده کنی)

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
خیلی تنبلم ورزش و اینا نمیکنم🥺 چه رژیمی گرفتی؟؟

از دکتر گرفتم

رژیم فقط اراده کردنیه همین فقط کم بخوری 

من اصلا شکر و قند لستفاده نمیکنم

هله هوله نمیخورم

سرخ کردنی نمیخورم فقط نهایتش یکم روغن زیتون میذیرم ی ذره تفت میدم در همین حد 

هفته ای ی وعده ازاد دارم هرچی بخام میتونم بخورم 

وزن اولیه:78 وزن هدف:۶۶ وزن فعلی ۷۵😬🙏🏻

نمیدونم دوستانه گفتم بهتون.. منم همه چیز میخوردم مقوی هم میخوردم.. جایی هم نمیرفتم.. اما رزیم بنیه ادم و میگیره از داخل ضعیف میکنه.. بهترین کار ورزش کردنه تو خونه

❤️              

من‌انگار بدنم استپ‌ کرده با رعایت خیلی کم کم میشه مصلا الان ۱۰ روزه رعایت میکنم تازه ۱ کیلو ۱/۵ کم ش ...

چون ک ب اندازه باس بخوری اگ کمتر از اتدازه بخوری لاغر نمیشی چون بدن به قحطی میافته نمیسوزونه وزن استپ میکنه باس کالری شماری کنی  با توجه به وزنت

میوه ام‌میخوری؟؟ مصلا‌من عاشق خرمالو ام😒🥺🥺

اره خب میان وعده دارم میوه شکلات تلخ

قهوه خرما همه چی میخورم ولی به اندازه از ساعت ۸شب تا ۱۰صبح فردا حق خوردن چیزی ندارم به جز اب و چای بدون شیرین کننده

اره خب میان وعده دارم میوه شکلات تلخ قهوه خرما همه چی میخورم ولی به اندازه از ساعت ۸شب تا ۱۰صبح فرد ...

الان اخه مصلا ما تا این موقع بیداریم تو این کرونا تا الان از ۸ چایی فقط  خوردی؟؟🥺

الان اخه مصلا ما تا این موقع بیداریم تو این کرونا تا الان از ۸ چایی فقط  خوردی؟؟🥺

چایی نخوردم والا اب خوردم روزی سه بطری بزرگ اب میخورم

بعد اب و لیموی تازه و زنجبیل هم درست کردم مخلوط کردم باهم روزی دو سه بار میخورم ازش چربی سوزه