سلام،دخترم رو دیروز توی ۳۷هفتگی بخاطر همانژیوم کبدی من که مستعد خونریزی بود بدنیا آوردنش،توی اتاق عمل خوب بود تا منو بیارن بخش فک کنم یه ساعتی طول کشید،بهم گفتن بچه مشکل تنفسی داره بردنش ان آی سیو-که اونجا جواب نداد اعزامش کردن یه بیمارستان دیگه الان بهش ۲۴ساعته که تنفس مصنوعی وصله و هی میاد پایین آمپول میزنن میره بالا بعدش دوباره افت میکنه میگن ریه ش مشکل داره و تکمیل نشده...کارم شده گریه..
چن ساعت پیش بهمون گفتن تشنج کرده،همسرم رف بیمارستان گفتن نه تشنج نکرده...نمیدونم چیکار کنم،بنظرتون دخترم خوب میشه؟کمکم کنین...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
عزیزم اگه تهرانی ببرش بیمارستان گاندی .در هرصورت هرجا که باشه حالش خوب میشه من ۳۵ هفته زایمان کردم اما گاندی رسیدگیش عالیه محشره
از وقتی میام نینی سایت حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦♀️