2777
2789

سلام،دخترم رو دیروز توی ۳۷هفتگی بخاطر همانژیوم کبدی من که مستعد خونریزی بود بدنیا آوردنش،توی اتاق عمل خوب بود تا منو بیارن بخش فک کنم یه ساعتی طول کشید،بهم گفتن بچه مشکل تنفسی داره بردنش ان آی سیو-که اونجا جواب نداد اعزامش کردن یه بیمارستان دیگه الان بهش ۲۴ساعته که تنفس مصنوعی وصله و هی میاد پایین آمپول میزنن میره بالا بعدش دوباره افت میکنه میگن ریه ش مشکل داره و تکمیل نشده...کارم شده گریه..

چن ساعت پیش بهمون گفتن تشنج کرده،همسرم رف بیمارستان گفتن نه تشنج نکرده...نمیدونم چیکار کنم،بنظرتون دخترم خوب میشه؟کمکم کنین...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم بچه ۲۸ هفته ای میمونه بچه شما که کامله

نگران نباش

مبارک باشه قدمش

یه چیزی نذر کن حتما

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

نمیدونم احتمال۹۳٪میدونه انشالله

انقدر نگیدآپلود عکس چجوریه  سرمو خوردین به خدا انقدر گفتید  به راحتی بزنین تو گوگل سایت آپلود عکس و عکس رو آپلود کنید  حالا بی زحمت برام یک صلوات بفرست   

عزیزم

مشکل کبد رو نمیدونم

ولی پسر منم پی پی خورده بود

ضربانش ایستاد احیاش کردن

اونم ونتیلاتور وصل بود بهش اکسیژنش کم بود

تا پنج روزم شیر نخورد

نمیدونم کی دستگاهو جدا کردن اما بعد یک هفته مرخص شد

امیدت به خدا باشه

انرژی مثبت بفرست

هفته های پایین نیس خدارو شکر

عزیزم اگه تهرانی ببرش بیمارستان گاندی .در هرصورت هرجا که باشه حالش خوب میشه من ۳۵ هفته زایمان کردم اما گاندی رسیدگیش عالیه محشره

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
عزیزم اگه تهرانی ببرش بیمارستان گاندی .در هرصورت هرجا که باشه حالش خوب میشه من ۳۵ هفته زایمان کردم ا ...

منم گاندی زایمان کردم

اگه گاندی نبودم بچم زبونم لال از دست رفته بود

پیش دکتر طاهزی