سلام نوزادمن الان ۱۱ روزشه واز سه روزگی زردی داش بیمارستانم بستری کردیم وگذاشتن تو دستگاه ولی فایده نداره کم میشه ها ولی همین که یکی دو روز از دستگاه میاریم بیرون بازم زردیش زیاد میشه 😣😣الان موندم چیکارکنیم؟؟کسی همچین موردی داشته ؟؟؟یکی هم اینکه دو روزه فقط یه بار بیرون رفته برا یبوستش چیکارکنم
نه منخیلی مطالعه کردم الان دخترم ۱۷سالشه وبهترین دکتر ایران دکترش بود که متاسفانه فوت شد هرچی بهم گفترو نوشتم وداخل آلبومم گذاشتم که اگر زنده موندم برای نوم اجرا کنم
چی شد آخرش چیکارکردین؟؟به خدا دارم میمیرم از استرس شب وروزندارم 😣😣الان خوب شده؟
یعنی تمام خاطراتم اومد جلو چشمم.مدام کارم گریه بود.زردی پسر من ۲۵ بود.آب خیار واقعا خوب بود براش.برای اینکه شکمش کار کنه من برا پسرم خاک شیر بو دادم بعد تو آب خیس کردم کمی بهش میدادم خیلی کمک کرد که شکمش کار کرد
چی شد آخرش چیکارکردین؟؟به خدا دارم میمیرم از استرس شب وروزندارم 😣😣الان خوب شده؟
گروه خونی من منفی بود مال بچه مثبت بخاطر اون زیاد میشد والله سه روز بستری بود کم شد آوردیم خونه بعد دیدم بازم زیاد شده بردیم دکتر گفت دستگاه ببرید خونه که سه روزم موند دستگاه ، قطره وقرص هم بهش میدادم که روز بیست بردم دکترگفت کاملا تموم شده،شیر خشک که کمکی باشه واسه بیرون رویش هم میدادم
دکترتو عوض کن!منم چندبار بردم دکتر و خوب نشد و زردیش شد ۱۶ و بردمش پیش یه دکتر دیگه و قرص داد!اب قند و ترنجبین هم میدادم بهش و تند تند شیر میدادم بهش!انشالله خیلی زود زود نی نیت خوب میشه.نگران نباش عزیزم
من خودم خیلی دوران سختی داشتم چه بارداری چه بدنیا اومدن پسرم.سختی پشت سختی بود.کارم همش گریه بود.هیچ لذتی نبردم.خدارو شکر بخیر گذشت.حالا شما لذت ببر.نگران نباش اگه زردی بچت پایین اومده دیگه مشکلی نیست زمان میبره تا کامل رفع شه.شاید دو ماه زمان ببره اما خطرناک نیست.فقط رژیم غذاییتو تغییر بده و گرمیجات نخور،روغن حیوانی نخور.الان فصل انارم هست زیاد بخور،عرق کاسنی و خاک شیر بخور.به امید خدا رفع میشه
یعنی خاکشیرو تو آب معمولی خیس کنم بعد از آبش بدم بچه بخوره؟؟؟منم کارم همش گریه اس😭😭😭
درکت میکنم انشاالله این روزا هم میگذره اینقد بچت شیطنت میکنه که از یادت میره.آره گلم اول کمی تفتش بده بعد آب بریز روش خیس بخوره بعد بده بچت.من خودم تجربه اولم بود و اطرافیان این کارارو میگفتن.خدایی میترسیدم این کارارو انجام بدم ولی خدارو شکر نتیجه گرفتم
خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی . از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن اللهم صلی علی محمد و آل محمد این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
فقط چیزی که خیلی تاکید میکنم سعی کن فعلا طبع شیرت سرد شه.به احتمال زیاد دوران بارداری هم گرمی زیاد خوردی.من مخصوصا ماه آخر خرما بیش از حد میخوردم.به مرور که زردیش اومد پایین تغذیتم به حالت عادی برگردون