سلام نوزادمن الان ۱۱ روزشه واز سه روزگی زردی داش بیمارستانم بستری کردیم وگذاشتن تو دستگاه ولی فایده نداره کم میشه ها ولی همین که یکی دو روز از دستگاه میاریم بیرون بازم زردیش زیاد میشه 😣😣الان موندم چیکارکنیم؟؟کسی همچین موردی داشته ؟؟؟یکی هم اینکه دو روزه فقط یه بار بیرون رفته برا یبوستش چیکارکنم
عزیزم من پسرمو بردم دکتر ازم پرسید علت زردی چیه گفتم ناسازگاری گروه خونی اگر فقط علتش تاسازگاری گرو ...
عجب دکتری بوده از شما پرسیدی بهت قول میدم واسه تغدیه نیست من تمام بارداریم گرمی خوردم ،،،کیلو کیلو خرما میخوردم دکترم از اول به من گفت با گروه خونیه من بچه با زردی دنیا نمیاد که همینم شد بهم اطمینان داده بود همونم شد پس فقط خونه
نمیدونم والله ...دکترشو عوض کردیم وچیزایی که گفتین سعی کردم انجام بدم این دکترش گف مشکلی نیس الان زردیش بیستم شه برا بچه مشکلی پیش نمیاد فقط به تغذیه اش برسین چون بچه ام خیلی وزن کم کرده بود گف به شیرخوردنش برسین وگرنه مغزش رشدنمیکنه چون دورسرش همون اندازه تولدش بود که دکتر گف خیلی بده این یعنی مغزش رشد نکرده😭😭از وقتی از دکتر اومدم همش دارم بهش شیر خشک میدم خداکنه رشد کنه دیگه زردیش فراموشم شده 😔😔😔دعا کن براش