2777
2789
عنوان

زردی نوزاد 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7748 بازدید | 53 پست
عزیزم من پسرمو بردم دکتر ازم پرسید علت زردی چیه گفتم ناسازگاری گروه خونی اگر فقط علتش تاسازگاری گرو ...

عجب دکتری بوده از شما پرسیدی بهت قول میدم واسه تغدیه نیست من تمام بارداریم گرمی خوردم ،،،کیلو کیلو خرما میخوردم دکترم از اول به من گفت با  گروه خونیه من بچه با زردی دنیا نمیاد که همینم شد بهم اطمینان داده بود همونم شد پس فقط خونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب دکتری بوده از شما پرسیدی بهت قول میدم واسه تغدیه نیست من تمام بارداریم گرمی خوردم ،،،کیلو کیلو خ ...

دکتر ازم پرسید چون بیمارستان که بستری شده بود تو پروندش قید شده بود علت بستری شدن چیه

تخت بغلی یه بچه بستری بود که ناسازگاری گروه خونی نداشتن ولی زردیش از پسرمن بیشتر بود

هم گروه خونی هم تغذیه تاثیر داره

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
حواهش میکنم عزیزم 🌹حالا بچه خداروشکر بهتر شد؟؟

نمیدونم والله ...دکترشو عوض کردیم وچیزایی که گفتین سعی کردم انجام بدم این دکترش گف مشکلی نیس الان زردیش بیستم شه برا بچه مشکلی پیش نمیاد فقط به تغذیه اش برسین چون بچه ام خیلی وزن کم کرده بود گف به شیرخوردنش برسین وگرنه مغزش رشدنمیکنه چون دورسرش همون اندازه تولدش بود که دکتر گف خیلی بده این یعنی مغزش رشد نکرده😭😭از وقتی از دکتر اومدم همش دارم بهش شیر خشک میدم خداکنه رشد کنه دیگه زردیش فراموشم شده 😔😔😔دعا کن براش